Radio ZU este cel mai ascultat radio din Bucureşti şi este lider de audienţă de 13 ani

1 lună in urmă 15

Colegii noştri de la Radio ZU au veşti excelente. Sunt şi în continuare cel mai tare radio din Bucureşti, de 13 ani încoace. O confirmă cele mai noi cifre: în medie, peste 200 de mii de ascultători unici stau pe frecvenţa Radio ZU zilnic, cei mai mulţi de altfel.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Nici la nivel naţional, nu stau deloc rău. Aproape 2 milioane de ascultători unici are Radio ZU zi de zi, potrivit clasamentului, asta înseamnă locul 2 pe ţară. Printre cei care au contribuit la aceste cifre se numără şi Răzvan Popescu. Alături de Flick, s-a asigurat că ascultătorii îşi încep toată vara dimineţile cu zâmbet!

Interviul integral cu Răzvan Popescu poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă