"Răcoritor de sincer!" Ianis Hagi i-a cucerit din nou pe fanii lui Rangers. Cuvintele prin care i-a încântat pe scoțieni

4 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În minutul 77, mijlocașul a reușit să înscrie unicul gol al formației din Scoția și să îi salveze, astfel, un punct. 

"Răcoritor de sincer!" Ianis Hagi i-a cucerit din nou pe fanii lui Rangers. Cuvintele prin care i-a încântat pe scoțieni

La finalul meciului, șeptarul de pe Ibrox a fost întrebat dacă există o problemă la Rangers, întrucât echipa pregătită de Steven Gerrard a avut un început slab de sezon atât în ediția actuală, cât și în cea trecută.

Ianis a prezicat următoarele: "Să fiu sincer, nu vreau să vorbesc despre sezonul trecut. Acest sezon este unul nou. De fiecare dată când pășim pe teren, trebuie să avem mentalitatea de câștigători și nu putem să-i așteptăm pe adversari să înscrie pentru a ne mobiliza". 

Vorbele i-au cucerit pe fanii formației lui Ibrox. Potrivit celor de la Daily Reocrd, scoțienii au apreciat mentalitatea de care românul a dat dovadă și au arătat acest lucru și pe rețelele de socializare: 

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

"Îi iubesc dorința clară și sinceră de a fi câștigător", a comentat un suporter. 

"Ianis Hagi a dat dovadă de o atitudine superbă prin faptul că nu a vrut să vorbească despre sezonul trecut", a fost părerea altuia.

"Răcoritor de sincer. Avem nevoie de asta mai mult în fotbal", a adăugat și alt fan al lui Rangers.

Ianis Hagi l-a copiat pe Cristiano Ronaldo după golul marcat cu Brondby

A fost primul gol marcat de Ianis Hagi în acest sezon de Europa League, iar internaționalul român a ținut să celebreze momentul într-un mod special.

Imediat după ce a văzut că balonul a intrat în poartă, Ianis Hagi a îndemnat, prin gestul făcut cu mâna și prin mimica feței, la calm, imitând stilul de celebrare a golurilor pe care îl utiliza, în urmă cu mai mulți ani, Cristiano Ronaldo.

Etichete: rangers , ianis hagi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă