Quique Setien amenință Barcelona cu tribunalul! Suma imensă cerută pentru concediere

2 months ago 2

CAMPIONATE  ·  SPANIA

 Guliver/Getty Images)

Quique Setien (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020, 10:20 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 10:51

Quique Setien, antrenorul în vârstă de 61 de ani dat afară pe 17 august de FC Barcelona, susține că a primit un comunicat oficial de la club de-abia pe 16 septembrie, pretinde 4 milioane de euro.

După 2-8 cu Bayern, în "sferturile" Ligii Campionilor, Barcelona a trecut prin cea mai tulbure perioadă. Una plină de scandaluri, care afectează și azi clubul blaugrana.

De la "burofaxul" lui Messi, cerând transferul imediat, până la cele 20.687 de semnături strânse pentru moțiunea de cenzură împotriva președintelui Bartomeu, ce ar putea fi destituit în urma unui referendum.

Ultima veste negativă pentru gruparea catalană. Quique Setién a trimis un comunicat dur, anunțând că a fost anunțat oficial de demitere pe 16 august (deși fusese dat afară din 17 august) și că va acționa în justiție Barcelona "pentru a ne apăra drepturile și contractul". Se referea și la asistenții săi, Eder Sarabia, Jon Pascua și Fran Soto.

Setién, 61 de ani, care avea o înțelegere cu Barça până în 2022, cere patru milioane de euro despăgubiri. 

Citește și alte știri despre Barcelona:

Moțiune de cenzură la Barcelona! Președintele Josep Maria Bartomeu e în mare pericolLuis Suárez a zburat în Italia în acestă după-amiază. Care e motivul oficial al deplasării

Ana a fost obligată să plece cu patru bărbaţi, pentru a întreține relații sexuale cu ei. Ce s-a întâmplat la motel: “Era speriată și tremura”

Libertatea

Playtech: Simona Halep, cea mai bună veste înainte de Roland Garros. Cea mai periculoasă adversară este OUT
Read Entire Article
Powered By Seo Tools