Puţini le-au dat vreo şansă, dar Buzărnescu şi Dulca tocmai au "fugit" împreună la soare, la plajă

4 săptămâni in urmă 56

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Cei doi sportivi de performanţă sunt împreună din vara trecută şi continuă să se iubească, în ciuda faptului că participarea la meciuri şi la concursuri îi obligă să stea departe unul de celălalt destul de multă vreme. 

Buzărnescu şi Dulca au plecat în concediu în Maldive

Miki, care este jucătoare de tenis, şi Marco, fotbalist la Chindia Târgovişte, tocmai au plecat în Maldive, acolo unde vor petrece un concediu la soare, pe plajele pe care tot mai mulţi români aleg să meargă în perioada rece de la noi. 

Cei doi a urcat pe Instastory poze şi filmuleţe de la sosirea pe insula din Oceanul Indian, acolo unde populaţia ţării cu capitala la Male trăieşte pe 250 de insule dintre cele 1.192 câte formează întregul arhipelag.

Galerie Foto

Diferenţa de 11 ani între Mihaela Buzărnescu şi Marco Dulca nu-i împiedică pe cei doi să aibă o poveste de dragoste frumoasă

Puţini le dădeau şanse celor doi să aibă o relaţie mai lungă, însă pare că ei se înţeleg de minune, iar susţinerea de care se bucură din partea familiilor pare să fie suficientă pentru liniştea lor.

Mereu mi-am ținut viata privata departe de lumina reflectoarelor și asa vreau sa rămână în continuare”, a spus la un moment dat Mihaela Buzărnescu, la ieșirea din stadion, după unul dintre meciurile jucate de Marco.

Etichete: mihaela buzărnescu , marco dulca , miki buzarnescu , concediu maldive

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă