Putin, avertisment pentru adversarii Rusiei: Sper ca nimeni să nu se gândească să întreacă limitele cu Moscova. Noi decidem care sunt acelea

2 săptămâni in urmă 15

Președintele rus Vladimir Putin i-a avertizat pe adversarii Rusiei, în contextul tensiunilor cu Ucraina, să "nu întreacă limita cu Moscova", adăugând că el va decide care sunt acele limite. Liderul de la Kremlin a mai adăugat că Rusia își va apăra întotdeauna valorile morale și spirituale.

Vladimir Putin, președintele Rusiei

Vladimir Putin, președintele Rusiei

Profimedia Images

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Sper că nimeni nu se va gândi să întreacă limitele cu Moscova. Noi vom decide singuri care sunt acestea", a avertizat președintele rus, Vladimir Putin, în cadrul discursului anual din Parlament.

"Rusia are interesele sale pe care le apărăm și le vom apăra în cadrul dreptului internațional, de fapt, așa cum fac și alte țări ale lumii. Dacă cineva refuză să realizeze acest lucru, este reticent să aibă un dialog, Rusia va găsi întotdeauna o modalitate de a-și apăra poziția".

De asemenea, liderul de la Kremlin a subliniat că Rusia "își va apăra întotdeauna valorile morale și spirituale".

"Astăzi, familia, prietenii, ajutorul reciproc și compasiunea, sunt printre prioritățile noastre. Valorile spirituale și morale, de care unele state au uitat, ne-au făcut mai puternici și întotdeaula le vom proteja", a promis Putin, scrie TASS.

Totodată, în cadrul discursului anual din Parlament, președintele rus a anun'at că țara sa intenționează să dobândească imunitatea colectivă până în toamna acestui an și i-a încurajat pe cetățeni să se vaccineze anti-COVID.

"Astăzi, accinarea este crucială pentru dobândirea imunităţii colective până la toamnă. Cercetătorii noștri au ajuns la un progres real. Rusia are trei vaccinuri sigure împotriva coronavirusului". Vladimir Putin i-a lăudat pe cetățenii ruși pentru că "au respectat măsurile de precauţie epuizante".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă