Putin amână propria vaccinare: Nu vreau să mă maimuțăresc în fața camerelor

2 săptămâni in urmă 13

Vladimir Putin, întâlnire cu coordonatorii cercetării pentru vaccinul Sputnik 5Vladimir Putin, întâlnire cu coordonatorii cercetării pentru vaccinul Sputnik 5

Președintele Vladimir Putin nu se grăbește să se vaccineze cu Sputnik 5.  Întrebat de jurnalitși dacă nu ia în calcul să urmeze tratamentul de imunizare pentru a-i încuraja astfel pe ruși să facă același lucru, liderul rus a afirmat că "nu dorește să se maimuțărească în fața camerelor".

VINERI, 12 FEBRUARIE 2021, 12:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Putin, în vârstă de 68 de ani, a afirmat că ia în calcul să se vaccineze spre sfârșitul verii, începutul toamnei, potrivit publicației Kommersant, citată de Daily Mail.

Putin a precizat, însă, că amânarea este determinată de faptul că e deja programat pentru o serie de vaccinări, inclusiv cea antigripală, iar tratamentele nu trebuie să se suprapună.

Potrivit presei de la Moscova, oricine dorește să aibă o întrevedere cu liderul de la Kremlin trebuie să stea timp de 2 săptămâni în carantină, până în ziua în care e programată întâlnirea. 

Lansat în toamna anului trecut, vaccinul Sputnik 5 a avut parte de o serie de critici, pentru că nu a trecut prin toate stadiile de testare, însă un studiu apărut săptămâna trecută în prestigioasa publicație medicală The Lancet a confirmat eficiența crescută a tratamentului (92%).

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă