Puștiul minune Noam Emeran a fost primul transfer din era Ole Gunnar Solskjaer pentru Manchester United și acum el este pe val grație unui sfat pe care legenda Wayne Rooney i l-a oferit!

3 săptămâni in urmă 25

În perioada de mercato din iarna lui 2019 Ole Gunnar Solskjaer, pe atunci manager interimar al lui Manchester United, l-a adus pe Noam Emeran, 16 ani, de la gruparea franceză Amiens.

A fost singurul jucător adus de clubul de pe Old Trafford în acea iarnă, în care starul Marouane Fellaini a plecat de pe „Teatrul Viselor”.

Noul copil minune al lui Manchester United Noam Emeran, 18 ani, le-a refuzat pe Juventus Torino și PSG pentru a semna cu vicecampioana Angliei

După ce a trecut peste perioada inițială de adaptare, care a fost una dificilă, talentatul mijlocaș lateral Noam Emeran a început să devină unul dintre fotbaliștii de bază de la echipa U18 a „diavolilor roșii” și a debutat chiar și pentru gruparea U23 a lui United.

El a declarat cotidianului francez Le Courrier Picard despre alegerea pe care a făcut-o de a juca în Anglia:

„După ce am discutat cu familia mea, cred că este cea mai bună alegere care mi-a fost oferită pentru a ajunge la cel mai înalt nivel”.

La sosirea la Manchester United, Emeran s-a întâlnit cu legenda Wayne Rooney, care i-a oferit un sfat neprețuit.

Fotbalistul, pe atunci de doar 16 ani, le-a spus acum jurnaliștilor de la Le Parisien: „Rooney mi-a zis: «Un fotbalist face alegeri bune sau rele în carieră pe baza determinării sale». Atunci mi-am dat seama că trebuie să fiu pretențios cu mine”.

Emeran a fost declarat omul meciului în partida cu Liverpool U18 din decembrie 2020, câștigată de United cu 4-3, partidă în care francezul a dat trei pase decisive.

Fostul jucător al lui Amiens a jucat un rol decisiv în transferul coechipierului său de la U18, Hannibal Mejri, de la Monaco la Manchester United, în 2019, pentru suma de 11 milioane de euro.

  

The post Puștiul minune Noam Emeran a fost primul transfer din era Ole Gunnar Solskjaer pentru Manchester United și acum el este pe val grație unui sfat pe care legenda Wayne Rooney i l-a oferit! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă