Pustai, fără milă față de fosta sa echipă, după ce a eliminat-o din Cupă: "A mai rămas doar numele". Are 6 luni restanțe

4 săptămâni in urmă 18

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

Cristi Pustai: "Păi fosta echipă e doar numele, Dunărea FC"

Pentru Pustai, Dunărea Călărași este o amintire tristă, dacă avem în vedere că are de recupeerat și acum salarile pe 6 luni. De altfel, el este înscris la masa credală a echipei intrate în insolvență.

"Trei semifinale? Adică două? Da, ar fi foarte bine. Finală ar fi bună, mai importantă decât semifinala. (...) Păi fosta echipă e doar numele, Dunărea FC. Jucători mai sunt doar doi, adică trei. E destul de tristă imaginea, el este căpitan de echipă", a spus Pustai la final.

Jucătorul la care se referă Pustai este Cristian Ciobanu, mijlocaș care a debutat chiar sub comanda lui Pustai. Acum, el a ajuns căpitan la FC Buzău.

De cealaltă parte, Dunărea Călărași e pe buza prăpastiei. Aflată în insolvență, echipa riscă să intre chiar în faliment

Marius Milea: "Trebuie să recunosc că e destul de greu să rămânem în Liga 2"

Urmărim pentru prima dată viața unei familii de urși din munții Asiei. Hai să îi vezi în Digi Online, de la 21:00, pe Digi Animal World.

"Am mers și am jucat fiecare joc și tratăm totul profesionist și am reușit să ajungem până aici. Am dat de o echipă foarte bună și diferența e normală, după părerea mea. Nici nu trebuia Pustai să aibă milă, fiecare își face jobul.

Sub insolvență nu pot să spun multe, dar încercăm să stăm pe linia de plutire, avem jucători foare tineri, care au puțină experiență la nivelul ăsta. Azi am avut un copil care a debutat, are 16 ani. Încercăm să facem față și să nu intre echipa în faliment.

Trebuie să recunosc că e destul de greu să rămânem în Liga 2, având, e complicat, nici transferuriu nu tem face, dar o sa abordam fiecare meci la victorie, indiferent de adversar. Mie îmi pare bine că a Săceanu a mai rămas un an, a avut ofertă să plece, e foarte important să joace, să capete experiența jocului", a spus Milea la final.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Buzău - Dunărea Călărași 3-0:

Etichete: cristi pustai , optimi cupa romaniei , marius milea , fc buzau - dunarea calarasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă