Pur și simplu formidabil! Un parior a dat lovitura vieții cu un bilet incredibil și a câștigat peste 7.000 de euro, cu doar 2 lei

3 săptămâni in urmă 12

Un parior din România a dat o lovitură de proporții: a câștigat 7.500 de euro, cu o investiție de doar lei.

Pariorul a mizat pe 8 rezultate de egalitate și toate meciurile s-au terminat X, astfel că omul nostru a câștigat 37.446 de lei, cu o miză de doar 2 lei.

Interesant este că un singur meci s-a încheiat cu scorul de 0-0, cel din Suedia, dintre Mjallby și Halmstad.

Așa câștigi la pariuri 7.500 de euro, cu doar 2 lei investiți

Pariorul a avut multă șansă, însă probabil că n-a sperat cu adevărat la un astfel de câștig, din moment ce a mizat doar 2 lei pe un bilet care a avut o cotă uriașă: 16.281.

Anderlecht – Gent, Torino – Lazio, ori Sion – Luzern au fost printre meciurile pe care a mizat pariorul nostru. Acesta a prins cote incredibile: 3,75, 3,45 sau 3,25.

Pariorul a tremurat însă serios în multe dintre meciuri: Lazio a scos în prelungiri un punct cu Torino (1-1), în etapa intermediară din Serie A, iar AIK Stockholm a făcut egal cu Kalmar cu un gol marcat în ultimul moment. În plus, a avut multă șansă și cu meciul din Elveția, dintre Grasshoppers și Lugano.

Finalul a fost unul incredibil pentru parior, care a avut șansă până la capăt. Oaspeții au egalat în prelungiri, însă imediat gazdele au primit un penalty. Lovitura de la 11 metri a fost însă ratată, iar pariorul a pus mâna pe aproximativ 7.500 de euro.

Biletul fabulos de 7.500 de euro

Floya – Valerenga 2 1-1
Torino – Lazio 1-1
Kalmar – AIK Stockholm 1-1
Mjallby – Halmstad 0-0
Varbergs – Hacken 1-1
Sion – Luzern 1-1
Lugano – Grasshoppers 1-1
Anderlecht – Gent 1-1

The post Pur și simplu formidabil! Un parior a dat lovitura vieții cu un bilet incredibil și a câștigat peste 7.000 de euro, cu doar 2 lei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă