(Publicitate) Tu de unde îți cumperi produsele preferate de pește? Noi alegem producătorii locali

1 lună in urmă 1

De foarte mulți ani, țară noastră își importă marea majoritate a produselor. Astfel, puține dintre lucrurile pe care le găsim astăzi în magazine sunt produse pe teritoriul țării noastre. Din păcate, cu timpul, acest lucru devine o mare problemă, în special pentru producătorii locali. Aceștia suferă că nu sunt aleși din cauza marii varietăți de produse importate. Din acest motiv, ei încearcă să se facă cunoscuți prin propriile puteri, unii având astfel succes, alții mai puțin.

Cu aceleași probleme se confruntă și producătorii produselor din pește, precum și distribuitorii unor astfel de produse. Putem găsi salată de icre în orice supermarket, însă puține dintre aceste produse sunt 100% produse local, deși avem astfel de producători în țară. Despre importanța susținerii afacerilor locale vom vorbi în cele ce urmează.

Icrele – cel mai consumat produs din pește de pe piață

Indiferent de modul în care sunt produse, salatele de icre se găsesc foarte ușor astăzi. Este imposibil să intrăm intr-un magazin și să nu găsim acest produs de la cel puțin doi, trei producători diferiți. Deseori, la sfârșitul zilei aceste rafturi sunt goale. Atât cele mai scumpe tipuri de icre, cât și cele mai ieftine au fost alese spre a fi consumate. Acest lucru arată că prețul nu este o problemă atâta timp cât produsul de care beneficiază cumpărătorul este unul de calitate.

Susținerea producătorilor locali contează

România este una din țările care se confruntă cu o rată de șomaj foarte mare. Acest lucru înseamnă că un număr foarte mare de oameni nu au sau nu au avut niciodată un loc de muncă. Problema pandemiei a făcut că acest lucru să se agraveze. Din această cauză unii oameni au fost siliți să rămână acasă, alții au reușit să își găsească un nou loc de muncă prost plătit și, cu siguranță, rata șomajului a crescut și mai mult.

În aceste situații au ieșit în evidență o parte dintre producătorii locali care au avut nevoie de forță de muncă. Importul și exportul, deși s-au făcut, s-au făcut mai greu, iar acest lucru a dat undă verde afacerilor locale să se afirme. Deși încă ne confruntăm cu problemele făcute de pandemie, ea ne-a învățat o serie de lucruri, dintre care dorim să scoatem în evidență faptul că în cele mai grele momente unii producători locali au putut salva situația și merită susținuți și după ce totul revine la normal.

Dacă vă doriți să consumați produse de pește de înaltă calitate, produse în zona Deltei Dunării, verifică oferta deltaica.ro

Când vine vorba de producătorii locali ai produselor de pește stăm foarte bine. Una dintre cele mai vechi și cunoscute afaceri de familie, păstrată din generație în generație, este Deltaica. 

Aceștia continuă o tradiție începută acum zeci de ani. Toate produsele din peste produse de aceștia sunt 100% naturale, atât peștele, cât și restul ingredientelor folosite la preparare fiind produse în zona Marii Negre și a Deltei Dunării.

Unul din cele mai îndrăgite produse Deltaica este reprezentat de icre, cele mai vândute fiind celebrele icre de stiuca

Cei ce doresc să consume produse marca Deltaica le pot comanda direct de pe site-ul acestora – deltaica.ro.

Date de contact:

Telefon: 0729.995.529

E-mail: [email protected]

Adresa: Str. Viticulturii, Nr.2, Tulcea


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă