(Publicitate) Trei tipuri de geci pe care trebuie să le ai în acest sezon

4 luni in urmă 12


Oamenii se plâng deseori în anotimpul rece că dispun de opţiuni limitate pentru a se îmbrăca.


Cu toate acestea, sezonul de iarnă vine cu oferte variate, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Există multe tipuri de geci dama sau bărbaţi pe care le poţi purta, creând look-uri inspirate şi diferite în fiecare zi. 


Iată trei tipuri de geci pe care ar trebui să le ai şi care îţi vor permite să obţii ţinute potrivite pentru diverse ocazii, confortabile, funcţionale şi pline de stil. Desigur, va trebui să înveţi să le combini adecvat şi să foloseşti sezonul rece ca pe o ocazie de a-ţi pune creativitatea la lucru.


Jacheta din denim Stonewash


Deoarece se potriveşte atât femeilor cât şi bărbaţilor, jacheta din denim Stonewash este o piesă obligatorie în garderobă din această iarnă. Are darul de a face talia să pară mai îngustă şi creează un look elegant fără prea mult efort.


Este o opţiune perfectă pentru cei care caută geci barbati sau femei si merită să o ai la dispoziţie pentru versatilitatea pe care o oferă. Se poate asorta cu pantaloni chinos sau joggers, cu tricouri albe, cu blugi negri, gri sau indigo, cu cămaşă şi cravată sau cu hanorac. Totodată, jacheta din denim oferă posibilitatea excelentă de stratificare şi se poate purta cu pardesiu sau palton în zilele foarte friguroase.


Jacheta puffer


Datorită confortului pe care îl asigură, jacheta cu puf a devenit din ce în ce mai populară şi nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. În prezent este considerată una dintre cele mai călduroase şi versatile jachete de iarnă şi se poate purta în numeroase ocazii şi combinaţii. Este ideală pentru ţinutele casual relaxate şi funcţionează foarte bine cu denimul albastru.


Aceste jachete sunt piese mari, voluminoase şi te pot ajuta să obţii cele mai călduroase şi surprinzătoare ţinute. Se găsesc în varianta neagră clasică sau în varinată argintie chic, în forme maxi supradimensionale sau în modele vintage atrăgătoare. Jacheta puffer vine cu o gamă diversificată de modele şi culori, astfel încât să ofere o variantă plăcută pentru orice gust şi preferinţă. Pentru cei care preferă modă minimalista, o jachetă puffer de culoare neutră poate fi alegerea cea mai adecvată. 


Trench-urile


Alegerea trench-ului potrivit este condiţionată de temperatură, vreme, ocazie, modul în care stratifici ţinuta şi, desigur, rezistenţa la frig. Pentru a menţine gâtul cald, se poate purta cu eşarfe sau şaluri călduroase.


Datorită atemporalităţii şi a istoriei fără vârstă, sezon sau gen, trench-urile au fost întotdeauna considerate piese clasice de îmbrăcăminte. În prezent, în plină schimbare şi evoluţie a modei, trench-urile bune sunt privite ca obiecte ecologice de îmbrăcăminte pentru că sunt făcute să dureze o viaţă.


Se pot purta atât în sezonul rece, cât şi în perioadele de tranziţie şi îşi găsesc locul în cele mai elegante şi inspirate ţinute. Casele de modă ne arată că trench-ul se poate armoniza cu centură, bijuterii din aur fin, pantaloni largi, şaluri pufoase, blugi albi, poşete elegante, cizme lungi până la genunchi şi multe alte combinaţii fascinante.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă