(Publicitate) Top 3 culori de PARCHET LAMINAT care se potrivesc într-un interior scandinav

1 lună in urmă 4


În ultimul timp, tot mai mulți români preferă amenajările de tip scandinav, pentru că oferă simplitate, funcționalitate, rafinament, dar și grație. Aprecierea lor ține și de faptul că acest stil permite folosirea lucrurilor care există deja în locuință, cum ar fi mobila veche sau tocurile de lemn, și completarea cu elemente simple, naturale. Lumina abundentă, albul imaculat, micile pete de culoare pentru o notă veselă, prospețimea și ordinea sunt alte caracteristici care atrag ca un magnet proprietarii dornici să creeze un interior practic și ușor de adaptat.


Aspectul estetic deosebit, senzația de confort și atmosfera primitoare pot fi completate foarte bine cu ajutorul parchetului laminat, care scoate în evidență stilul scandinav, observându-se o potrivire perfectă cu toate elementele sale caracteristice. Site-ul Hornbach.ro pune la dispoziția tuturor modele de parchet laminat deosebite, cu texturi diferite și o paletă cromatică largă, care permite satisfacerea celor mai pretențioși. Trainic și ușor de întreținut, parchetul laminat nu va fi o greșeală, cu siguranță, dacă va fi ales pentru a întregi stilul scandinav al interiorului locuinței. 


Iată ce culori ai putea folosi pentru parchet într-un interior de tip scandinav!La modă este parchetul laminat gri, care asigură o notă de eleganță aparte, deoarece griul este o culoare neutră, ce se potrivește foarte bine cu toate celelalte nuanțe din încăpere, chiar și cu unele foarte îndrăznețe. Este recomandat să fie folosit mai ales în camere de dimensiuni mari, deoarece în cele mici poate avea tendința de a le micșora vizual. Se poate observa și faptul că acest tip de podea oferă un aspect de curat și de ordine, fiind apreciat nu doar de cei care vor trece pragul casei sau de specialiștii în domeniu, ci și de gospodinele care trebuie să-l igienizeze.O altă idee de parchet laminat într-un interior în stil nordic este cel negru. În acest sens, se poate utiliza o nuanță de ardezie, care face ca modelul să aibă un aspect închis la culoare, atrăgător, elegant, chic. Cu ajutorul negrului se poate crea o atmosferă proaspătă și diferită, relaxantă, căci acesta înnobilează spațiul din jur. Stilul scandinav este renumit pentru faptul că pune accent pe nonculori și griuri, așa că tot ce trebuie să faci după montarea parchetului laminat negru este să imprimi luminozitatea cuvenită interiorului cu ajutorul albului și a diferitelor nuanțe de gri deschis.Parchetul laminat din stejar alb poate fi o altă opțiune pentru a întregi stilul scandinav, mai ales atunci când se dorește o amenajare minimalistă. Pot fi alese doar câteva obiecte de decor sau accesorii de diferite tipuri, în nuanțe vibrante, pentru un accent de culoare, dar totul trebuie să fie făcut cu multă moderație. Contrastul rezultat este plăcut iar atmosfera devine calmă și primitoare, oferind luminozitatea necesară din belșug. 

În concluzie, oricine vrea să realizeze un interior scandinav nu trebuie să uite că una dintre caracteristicile sale este și prezența parchetului laminat, cu condiția să respecte cromatica adecvată. Originalitatea, căldura și veselia vor fi elemente rapid observate, imediat după ce proiectul de amenajare va fi finalizat. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă