(Publicitate) Tipuri de frigidere, în funcție de configurația ușilor

1 lună in urmă 2

Când vine vorba de alegerea tipului de frigider potrivit pentru casa ta, acum ai mai multe opțiuni ca niciodată. Zeci de mărci, sute de modele și mai multe aranjamente sunt disponibile pe piață. Am pregătit acest ghid, astfel încât să nu ratezi noile progrese de pe piață.

Deci, ce anume diferențiază un frigider de celălalt? Și ce tip de frigider este potrivit pentru nevoile tale specifice?

În aceste rânduri îți vom prezenta diferitele tipuri de configurații ale ușilor unui frigider și diferitele stiluri la modă, astfel încât să poți lua o decizie în cunoștință de cauză atunci când cumperi următorul frigider.

Tipuri de frigidere după designul ușilor

Nu toate frigiderele sunt concepute în același mod. Chiar dacă aii avut același stil de frigider în ultimii 20 de ani, probabil că ai observat alte tipuri în casele prietenilor, în showroom-uri și în magazinele de electrocasnice. De la modele alăturate până la uși franceze, congelator superior sau congelator inferior, există o mulțime de opțiuni din care poți alege atunci când faci cumpărături.

Îți vom prezenta cele mai obișnuite aranjamente și ce înseamnă acestea pentru experiența ta atunci când utilizezi frigiderul.

1. Frigidere side-by-side

Aranjamentele frigorifice alăturate (side-by-side) au devenit din ce în ce mai frecvente în ultimul deceniu. Acestea implică un stil cu două uși, frigiderul fiind pe o parte și congelatorul pe cealaltă. În mod tradițional, congelatorul este poziționat în stânga, dar nu întotdeauna.

Frigiderele alăturate tind să fie mai puțin costisitoare decât omologii lor cu ușă franceză, dar au și o capacitate puțin mai mică de stocare a produselor alimentare. Uneori poate fi frustrant să încerci să ajungi la anumite rafturi pentru a putea lua un articol din spatele frigiderului. Acestea fiind spuse, totul depinde de capacitatea pe care o alegi, deoarece există o mulțime de frigidere mari side-by-side, cu o capacitate mai mare decât modelele cu uși franceze mai mici.

2. Frigidere cu ușă franceză

Un frigider cu ușă franceză implică o secțiune de frigider în partea de sus, care poate fi accesată prin două uși simetrice care se deschid de la mijoc, și cu o ușă glisantă de congelator dedesubt. Frigiderele cu uși franceze au devenit asociate cu un aspect de lux și arată excelent în bucătării. De asemenea, oferă o mulțime de spațiu pentru frigider ușor de accesat, iar ușa glisantă a congelatorului din partea de jos facilitează extragerea articolelor de care ai nevoie, deși oamenii mai înalți ar putea fi nevoiți să se aplece puțin.
Frigiderele cu ușă franceză tind, de asemenea, să aibă un preț mai ridicat, așa că reține acest lucru atunci când faci cumpărături.

3. Frigidere cu congelator inferior

De asemenea, poți alege un frigider cu frigiderul și congelatorul poziționate una peste alta. Frigiderele tradiționale, mai puțin costisitoare, tind să aibă congelatorul sus. Modelele de ultimă generație plasează acum congelatorul pe partea inferioară cu un sertar glisant, similar cu stilurile de ușă franceză. Între timp, partea superioară a frigiderului se deschide pur și simplu dintr-o parte.

4. Frigidere cu congelator superior

Un frigider cu congelator superior este tipul tradițional de frigider pe care probabil l-ai văzut cel mai des în apartamente de închiriat. De obicei destul de înalt, acestea sunt în general frigiderele mai puțin costisitoare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă