(Publicitate) RealKom Imobiliare îți dă 5 motive pentru care să locuiești în Piața Unirii

1 lună in urmă 1


Piața Unirii din București este locul contrastelor și cea mai căutată zona când vine vorba de alegerea unui apartament, case sau loc pentru birou. Zona Piața Unirii e o combinație de clădiri renovate lângă clădiri dărăpănate, clădiri cu o arhitectură deosebită lângă altele monotone și triste. Într-adevăr, dacă ne uităm doar la blocurile comuniste privirile noastre s-ar putea să nu fie tocmai încântate dar ele fac parte din istoria noastră. Putem da și peste zone mai puțin îngrijite, zone cu graffiti, dar și de vilele cochete din perioada interbelică. Centrul vechi este din punctul nostru de vedere o pictură arhitecturală deosebită. 


Acestea fiind spuse,RealKom Imobiliare (www.realkom.ro) îți oferă câteva motive care te vor ajuta să alegi dacă vrei să locuiești în zona Unirii.


1.Piața Unirii, locul ideal pentru pasionații de cultură


Dacă motorul tău în viață este cultura, cu siguranță Piața Unirii devine locul ideal pentru tine! Aici se află:


Biblioteca Națională a RomânieiLibrăria Cărturești CaruselTeatrul de ComedieTeatrul de Revistă C. Tănase Anticariate „ambulante” peste tot, cu bijuterii sau cărți foarte valoroase, haine vintage, obiecte vechi de artă.

Poți vizita Hanul lui Manuc, Curtea Veche - Palatul Voievodal, Banca Națională a României, Caru’ cu bere, Mănăstirea Stavropoleos, Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie, Curtea Domnească, una dintre cele mai vechi străzi din București, Strada Franceză.  Bineînțeles, să nu uităm de arhicunoscutul Palat al Parlamentului.2. Piața Unirii, o zonă ideală pentru familie


Sunt numeroase grădinițe și creșe de stat în zonă, clinici și spitale atât de stat, dar și private, multe locuri de joacă și parcuri pentru copii. Diferite centre religioase, moschei, biserici, mănăstiri. Rata infracționalității nu este la fel de ridicată ca în alte capitale europene. Costul vieții în București este mult mai mic comparativ cu alte orașe mari din lume. Dacă vorbești limba engleză sau oricare altă limbă străină, în mod clar îți vei găsi un job. 


3. Work hard, play harder! Unde îți petreci timpul liber în Piața Unirii?


Dacă ești genul de persoană căreia îi plac forfota, aglomerația și distracția, zona Piața Unirii este locul ideal pentru tine! Aici este aglomerat tot timpul anului. Cele mai populare puburi, baruri și pizzerii le găsești aici. Depinde doar de gusturile tale ce alegi. Diversitate există. Aici nu vei fi niciodată însetat sau înfometat!


Piața Unirii este potrivită și dacă îți dorești o plimbare pe malurile Dâmboviței sau dacă vrei să faci shopping sau alte cumpărături în centrul comercial Unirii sau în magazinul Cocor. Toate concertele, târgurile de Crăciun, Mărțișor, Revelion, diverse acțiuni, le găsești aici.


Dacă vrei să iei parte la orice miting, protest, vor fi la doi pași de tine. Festivaluri și târguri pentru toată lumea, aproape tot timpul anului. Magazine și supermarketuri deschise până târziu, chiar și în weekend-uri. 


4. Infrastructură 


Metroul îți face legătura rapidă cu tot orașul. Stația de metrou „Piața Unirii” îți face transferul cu magistralele 1 și 2 printr-un pasaj pietonal. Tramvaiele 32, 7, 14 le poți lua din zona Unirii. De asemenea, poți să ajungi foarte ușor de aici în parcul Tineretului, parcul Carol, mall Vitan, Casa de Pensii. 


5. Piața Unirii zona ideală pentru investiții imobiliare

Dacă vrei să cumperi aici un apartament pentru a-l închiria, nu vei rămâne fără chiriași. Ca expat în București, zona Piața Unirii ar putea fi cea mai bună alegere. Iar dacă tu însuți dorești să închiriezi, prețul mediu al unui apartament cu două camere în zonă este de 400 de euro pe lună. O sumă rezonabilă dacă raportăm la alte capitale europene. Vei întâlni aici mulți turiști străini sau vei avea vecini străini. 


Cu siguranță sunt și alte motive pentru care să alegi Piața Unirii, de aceea te invităm și pe tine să ne scrii altele în comentarii.


Vrei să locuiești în Piața Unirii, dar nu știi care sunt cele mai attractive apartamente sau case din zonă? Poți apela la RealKom Imobiliare, agenție specializată în vânzări și închirieri în această zonă. Din 2007, pe site-ul www.realkom.ro, mii de clienți și-au găsit locuințe în această zonă.


Convinge-te pe site și sună un consilier imobiliar pentru mai multe detalii – Cristi Stanciu: 0723620112.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă