(Publicitate) Prestarea serviciilor de dezinsecție de către o firma autorizată

1 lună in urmă 15

Eficientă serviciilor de dezinsecție este strâns legată de insecticidele utilizate, echipamente, personal și experiență.

Serviciile de dezinsecție sunt cele care au că principal obiectiv eliminarea, dar și preîntâmpinarea apariției insectelor dintr-un anumit spațiu. Chiar dacă multe persoane apelează la aceste servicii doar atunci când se confruntă cu o infestare, există și servicii de dezinsecție preventive, care se realizează periodic.

Alege doar o firma DDD autorizată

Companiile autorizate din domeniul DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție) sunt singurele care pot presta aceste servicii din sfera DDD și care oferă rezultate, dar și garanție pentru orice tip de intervenție.

Mai mult decât atât, firmele autorizate de dezinsecție au exclusivitate în ceea ce privește achiziționarea insecticidelor. Aceste insecticide utilizate sunt unele care oferă o eficientă considerabilă și care sunt avizate de Ministerul Sănătății, dar și de alte autorități din domeniu. Important este faptul că acestea nu sunt periculoase pentru om sau pentru animalele de companie.

Procesul de dezinsecție

În funcție de tipul de dezinsecție ales (preventiv sau curativ), dar și de dăunătorii care fac cauza intervenției, procesul de dezinsecție se diferențiază considerabil.

Așadar, în cazul unei lucrări de dezinsecție realizată cu scop preventiv, insecticidele sunt aplicate în spațiul vizat, doar în anumite zone, considerate vulnerabile, pe care echipa de intervenție le identifica la inspecția inițială a spațiului care urmează să fie tratat.

Dezinsecția curativă este cea care vizează în mod direct eliminarea dăunătorilor dintr-un spațiu infestat. În funcție de dăunători, substanță, dar și modul de aplicare diferă. De exemplu, în cazul unor probleme cu gândacii sunt vizate spațiile înguste, marginile și mai ales zonele din jurul mobilierului. De cele mai multe ori dezinsecția pentru gandaci de bucătărie se realizează cu ajutorul unei pompe care pulverizează insecticidul într-un strat fin.

Procesul de dezinsecție ploșnițe este puțin diferit, acești dăunători au o rezistență mai mare și necesită utilizarea unor substanțe cu o toxicitate sporită, din grupele 3 și 4. Și acestea, precum și orice altă substanță utilizată de o firmă autorizată, este avizată de Ministerul Sănătății și este sigură pentru oameni.

Prețul unei dezinsecții

În ceea ce privește costul pe care trebuie să îl plătești pentru o lucrare de dezinsecție, aceste nu este unul ridicat. În general, o lucrare de dezinsecție împotriva gandacilor pentru un apartament cu 2 camere este de aproximativ 160 de lei, iar una pentru dezinsecție ploșnițe ajunge la aproximativ 210 lei. Prețurile cresc cu maxim 50 de lei în cazul în care tratamentul se aplică într-un spațiu mai mare, de aproximativ 4-5 camere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă