(Publicitate) Pentru un confort termic complet al locuinței, optează pentru un sistem de încălzire în pardoseală

2 luni in urmă 14

Încălzirea în pardoseală reprezintă una dintre cele mai inovative și eficiente soluții pentru a putea obține un confort termic complet atât a locuințelor cât și a birourilor. Tot mai multe persoane optează pentru un astfel de sistem datorită beneficiilor pe care le aduce, pe lângă confortul termic.

Dacă optați pentru un astfel de confort, Magazinul Instalațiilor vă pune la dispoziție o gamă largă de produse și servicii pentru a vă instala un sistem de incalzire in pardoseala.

Despre Magazinul Instalațiilor 

Platforma online Magazinul Instalațiilor este o extensie care aparține companiei Mancaro, aceasta fiind orientată spre domeniul instalațiilor termice, electrice și sanitare, oferind publicului larg soluții în ceea ce privește panourile solare, cazane și centrale, kit incalzire in pardoseala cât și produse de pompare a apei precum hidrofoare și pompe submersibile. 

Totodată, gama lor de produse se mai referă și la accesorii pentru grădină, unelte și scule, produse de grădinărit, vopsele și produse pentru uz casnic. Compania se adresează atât societăților de execuție cât și persoanelor fizice. Mancaro este cunoscut ca fiind o companie cu o echipă de angajați cu experiență în domeniu, oferind clienților servicii de înaltă calitate, punând totodată accent pe seriozitate, promptitudine, încredere și experiență. Mai mult decât atât, Magazinul Instalațiilor oferă soluții complete în ceea ce privește montarea instalațiilor sanitare. 

Magazinul Instalațiilor propune un sistem de încălzire în pardoseală 

Un sistem de încălzire în pardoseală performant creează un mediu înconjurător mai sănătos și mai curat pentru familie. Pe lângă asta, căldura este distribuită uniform în toată locuința obținându-se astfel o eficiență maximă în ceea ce privește încălzirea.

Un alt aspect important este faptul că instalația este practic invizibilă, pentru că se montează sub pardoseală, iar în acest fel nu mai este nevoie de instalarea caloriferelor care ocupă spațiu. Magazinul Instalațiilor oferă în acest sens servicii cât și produse de calitate, iar pentru siguranță, serviciile vin la pachet cu consultanță și consiliere pentru clienții care optează pentru un sistem de încălzire prin pardoseală. Pentru mai multe detalii accesați magazinulinstalatiilor.ro .

Avantajele unui sistem de încălzire în pardoseală 

Putem spune cu certitudine că acest sistem de încălzire prin pardoseală este adresat și agreat în special de către persoanele mai friguroase, ori unul dintre avantajele acestui sistem este că se resimte rapid un confort termic sporit. Veți scăpa de senzația picioarelor reci atunci când mergeți pe gresie chiar și în zilele geroase de iarnă. 

Un astfel de sistem de încălzire prin pardoseală are o durată mai mare de viață, iar asta înseamnă că duce la investiții mai mici comparativ cu un sistem clasic de încălzire. În plus, prin acest sistem de încălzire căldura se va păstra mai mult timp în locuință, deoarece pardoseala reține căldura la baza locuinței și nu o ridică în partea superioară.

Deoarece căldura se păstrează mai mult timp prin sistemul de încălzire prin pardoseală și economiile la energie vor fi mai semnificative. Dacă vă gândiți să optați pentru un astfel de sistem, Magazinul Instalațiilor este locul potrivit de unde vă puteți achiziționa produse și instalații în acest sens. 

Contact:

Telefon: 0746 326 668

E-mail:  [email protected]     

Adresa: Strada Șoimului nr. 4, Suceava. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă