(Publicitate) Noutate pe piața din România, cutiipostalebloc.ro deschide un magazin online cu prețuri imbatabile.

2 luni in urmă 24

Apariția cutiilor poștale se bazează pe un scop clar, și anume primirea de informații, menținând în același timp nivelul de confidențialitate de care are nevoie oricine.

Pentru persoanele care locuiesc într-un apartament, locuirea in acest tip de clădire are multe avantaje, dar vine si cu unele dezavantaje. Unul dintre ele primirea corespondenței la nivel de bloc, pentru că, în unele cazuri, oricine poate intra în scara blocului după bunul plac, ceea ce poate cauza deteriorarea cutiei poștale sau pierderea (furtul) scrisorilor.

În acest caz, mulți rezidenți pot fi cu adevărat afectați de acte de huliganism, în special cei care primesc plicuri importante. Prin urmare, trebuie doar să cumpărați o cutie poștală de cea mai înaltă calitate, astfel încât acest comportament să poată fi combătut indiferent de situație.

Axm Metal Soft SRL prin site-ul cutiipostalebloc.ro inovează piața vânzărilor de cutii poștale, cutii pentru pliante și aviziere.

Magazinul online poate fi vizitat accesând adresa https://cutiipostalebloc.ro/magazin-cutii-postale, având o interfața ușor de utilizat. În partea stângă vom găsi categoriile de produse aranjate în ordine alfabetică pornind de la aviziere si continuând cu cutii pliante și cutii poștale disponibile în modelele 285, 310 si 350. Numele modelului cutiei poștale vine de la lățimea în mm a acesteia.

Configuratorul face achiziția cutiilor poștale foarte facila si intuitivă având posibilitatea de a selecta tip, culoare și dimensiuni doar din câteva apăsări pe mouse.

Aviziere

(Publicitate) Noutate pe piața din România, cutiipostalebloc.ro deschide un magazin online cu prețuri imbatabile.

Avizierele au o singur ușa si sunt disponibile in 3 culori: gri, gri deschis si maro crem, iar mărimile standard, exprimate în mm, sunt de 80 adâncime cu  500×600 , 570×600, 600×800 si 700×1000 acestea influențând și prețul.

Avizierele fabricate si comercializate de cutiipostalebloc.ro sunt din tablă neagră dublu decapata vopsită electrostatic.

Deși avizierele vin în 4 dimensiuni standard acestea se pot confecționa si pe comandă existând posibilitatea sa fie fabricate pe  orice dimensiuni, atât pe lungime cât și pe lățime. Avizierele nu au obligatoriu doar o ușa ci se pot confecționa si cu doua. Adâncimea standard este de 80 de mm iar încuierea avizierului se face cu yala care vine cu un set de doua chei. 

Cutii pliante

(Publicitate) Noutate pe piața din România, cutiipostalebloc.ro deschide un magazin online cu prețuri imbatabile.

Cutiile pentru pliante sunt disponibile in două culori gri deschis și maro și au o greutate de doar 1,7 kg. Sunt fabricate din același material cu avizierele și se pot confecționa pe orice dimensiuni dorite.

Cutii poștale

(Publicitate) Noutate pe piața din România, cutiipostalebloc.ro deschide un magazin online cu prețuri imbatabile.

Materialul din care sunt fabricate cutiile poștale se reflecta in calitatea acestora, fiind realizate din tabla decapata cu grosimea de 0,8, mm dublu decapată, tăiata cu laser. 

Cutiile poștale au dimensiunea de 15 × 28,5 × 12 cm si sunt prevăzute cu sisteme de siguranța incluse. Designul acestora  se păstrează minimalist, fiind orientat spre eficiență, cu cercuri decupate care permit iluminarea și verificarea cutiei de plicuri, fără a fi nevoie să fie deschisă.  Cutiile poștale pot fi comandate în mai multe configurații de la modul individual pană la turn format din 8 module.

Specialiștii cutiipostalebloc.ro oferă consultanță gratuită pentru identificarea soluțiilor optime de încadrare a cutiilor poștale și a avizierelor în spațiul disponibil.

De ce să cumperi cutii poștale online?

Care sunt avantajele cumpărării de cutii poștale folosind noul magazin online?  În orice cumpărături online, senzația este practic aceeași: este ușor să găsiți modelul potrivit, o gamă largă de produse și soluții, puteți comanda oricând și puteți beneficia de  un sistem de livrare rapid și eficient oriunde în țară . 

Mai mult de atât, veți achiziționa un produs de calitate, iar prețul este imbatabil fiind cel mai mic de pe piața.

Cutiile poștale fabricate și comercializate de cutiipostalebloc.ro se pot folosi pentru apartamente, pentru case sau birouri și se potrivesc cu orice stil de clădire.

Acum e mai simplu ca oricând pentru proprietarii de case sau asociații să treacă prin procesul de achiziție cutii postale bloc sau aviziere. Vizitați acum magazinul online cutiipostalebloc.ro pentru a alege cutia poștala potrivită.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă