(Publicitate) Motosapă sau motocultor? Ce aveți nevoie pentru lucrările agricole acasă

4 săptămâni in urmă 16

Agricultura este desigur una din ocupațiile de bază. Dacă dețineți o bucată de pământ pare a fi o idee excelentă să o exploatați lucrând terenul și cultivând orice este posibil. O mică livadă, câteva legume pentru consum propriu înseamnă totodată și sursă pentru hrană sănătoasă. Dar pământul trebuie lucrat pentru a da roade așa cum este de așteptat. O motosapă sau un motocultor pot fi de ajutor, o investiție care merită. Iată de ce.

Motocultor și motosapă – aceeași clasă de echipamente, dar diferite

Scopul este de a realiza munca agricolă cu efort redus, dar randament crescut. Acesta este și motivul pentru care gama de motosape si motocultoare este de interes pentru omul modern. Dacă despre motosapă vorbim de mașină cu transmisie melcată, de utilaj la care pot fi atașate accesorii (plug, rariță, roți metalice sau pentru transport, lamă pentru zăpadă) și a cărui rol este de a mărunți solul, ideal în grădină, seră sau solar, de motocultor vorbim ca despre un utilaj mai versatil.

Ambele echipamente sunt utilizate pentru întreținerea pământului, dar au priză de putere diferită. Motocultorul este considerat utilaj profesional și este ales de cei cu ceva mai multă experiență în domeniu, în prelucrarea solului. Are dimensiuni reduse  însă, este compact și astfel încântă utilizatorul casnic cu aceste avantaje. Va fi folosit pentru a pregăti pământul pentru însămânțare.

Eficiența acestor echipamente multifuncționale

Trebuie însă făcută o diferență între cele două. Specialiștii vorbesc în acest sens de un soi de ghid pentru utilizator: setați nevoia și stabiliți bugetul. Contează de asemenea și tipul de sol și suprafața ce va fi lucrată. Asta pentru că motocultorul spre exemplu formează canale în pământ unde ar urma să fie puse semințele, este dotat cu dispozitiv de dozare și plantare, dar și de acoperire a semințelor. Este util mai ales la suprafețe mari de lucru, întinse.

De asemenea, motocultorul este indicat pentru că mărunțește la adâncimi mai mari decât ar face-o o motosapă, chiar dacă solul este dur sau mai umed. Totuși și prețul sau va fi unul mai mare.

Oferte de la Bricolaj Market

Magazinul online Bricolaj Market dispune de oferte variate și la capitolul utilaje agricole ori la categoria de motosape și motocultoare sunt ușor de regăsit opțiuni pentru orice utilizator casnic, precum și opțiuni profi, mai scumpe.

Prețurile sunt un factor determinant pentru mulți. Însă la pachet cu o astfel de investiție vin și avantajele oferite de acest furnizor. Pot fi achitate produsele și în rate, livrarea este serviciu cu acoperire națională, iar fiecare achiziție înseamnă acumulare de puncte, ce se transformă în beneficii pentru viitoarele comenzi. Asistența profesională, impecabilă este un motiv în plus pentru care veți dori să reveniți aici. Detaliile tehnice care fac diferența și alegerea unui echipament optim în funcție de cum veți lucra cu un anumit echipament înseamnă negreșit șansa de a investi fără regrete.

În cadrul paginii bricolajmarket.ro puteți comanda simplu și rapid, completând un simplu formular. Este atât de simplu! Iată că gama de utilaje poate fi de asemenea regăsită online, disponibilă din stoc pentru comenzi ce ajung în timp util la doritori. Mari branduri precum Ruris sau GreenField sunt regăsite aici.

Munca terenurilor a fost de bază în trecut și întreținea efectiv viața omului simplu. Poate fi și acum o activitate avantajoasă, dar poate fi și mai plăcută, mai ușor de realizat, mai optimizată, când sunt făcute alegerile corecte.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

[email protected]

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă