(Publicitate) Liposucție vs Lipoliză injectabilă. Află care este părerea specialiștilor Swiss Clinics

2 luni in urmă 11


Oricine visează la o siluetă suplă și de invidiat. Mai mult decât atât, cu toții ne dorim să arătăm bine și să putem să scăpăm de centrimetrii în plus care ne deranjează. Pentru un stil de viață sănătos, trebuie să apelăm la o dietă echilibrată, dar mai ales să facem mult sport. Totuși, ce rămâne de făcut atunci când activitățile fizice și dietele dau greș?


În funcție de greutatea la care doriți să ajungeți, există două proceduri renumite care vă pot ajuta să obțineți rezultatul mult dorit. Liposcuția este o intervenție chirurgicală, prin care depozite mari de grăsime sunt înlăturate. Spre deosebire de aceasta, lipoliza injectabilă este o procedură minim invazivă care vă ajută să scăpați de depozite mici de grăsime în locurile în care vă doriți.  


Ce este lipoliza injectabilă?


Aceasta procedură este perfectă pentru cine dorește să facă mici schimbări și să aibă o piele mult mai fină și fermă. Aceasta constă în injectarea unor substanțe active care au ca principal scop dizolvarea depozitelor de grăsime în locuri țintite. Specialiștii Swiss Clinics recomandă această intervenție pentru cei care nu au reușit să dea absolut toată greutatea dorită jos și vor să facă mici îmbunătățiri. 


Care sunt zonele unde lipoliza injectabilă vă poate fi de ajutor?


Lipoliza injectabilă se poate realiza la nivelul:


Barbiei duble: această problemă este des întâlnită atât în ceea ce privește bărbații, cât și femeile. Aspectul de piele lăsată deformează forma feței și ne face să arătăm mult mai în vârstă. Mai mult decât atât, lipoliza injectabilă crește elasticitatea pielii și vă oferă o slăbire uniformă. Obrajilor: zona obrajilor este mult mai proeminentă la unele persoane și deseori se întâmplă ca acestea să nu se simtă confortabil cu acest aspect. Lipoliza injectabilă acționează prin ace fine și reduce depozitele de grăsime uniform astfel încât tenul să pară mult mai tânăr. Flancurilor;Șoldurilor: întâlnim din ce în ce mai multe persoane care sunt deranjate de dimensiunea șoldurilor. Mai mult decât atât, acestea consideră șoldurile proeminente un complex și refuză să poarte haine mai mulate. Din fericire, lipoliza injectabilă este cea mai bună alternativă a procedurilor chirurgicale. Abdomenului;Coapselor;Genunchilor;Brațelor: deseori vedem că în ciuda sportului și exercițiilor fizice, brațele noastre nu sunt suficient de tonifiate. De aceea, atunci când mișcarea nu poate rezolva astfel de probleme, trebuie să apelăm la alte alternative minim invazive. Zona feselor: dacă doriți un posterior fin și fără vergeturi sau aspect de coajă de portocală, această procedură este cea mai potrivită. Tratamentul cu lipoliză injectabilă este nedureros și nu necesită perioadă de recuperare.

Înafara faptului că această procedură vă salvează de la opțiunile chirurgicale, este o procedură cu un grad ridicat de siguranță și eficiență. Mai mult decât atât, tratamentul cu lipoliză injectabilă durează cel mult o oră. Țineți cont de nevoile și dorințele voastre înainte de a apela la lipozilă injectabilă de la Swiss Clinics.  Aceasta nu va înlocui o procedură chirurgicală precum liposucția. 


Consultați un medic specialist înainte de a face alegerea, deoarece o singură ședință de lipoliză injectabilă nu vă va asigura rezultatele dorite. În funcție de discuția cu specialistul, se va stabili exact numărul de ședințe necesare. Mai mult decât atât, trebuie să aveți în considerare faptul că rezultatele vor fi vizibile pentru o perioadă lungă de timp, însă este necesar să vă asigurați că urmați un stil de viață sănătos și activ. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă