(Publicitate) Gadgeturi și accesorii must have în 2021

2 săptămâni in urmă 2


Pentru că restricțiile impuse în timpul pandemiei de coronavirus ne-au apropiat și mai mult de tehnologie, aceasta rămânând principala resursă pentru petrecerea timpului liber încă din luna martie a anului precedent, criteriile de selecție pentru gadgeturi s-au modificat considerabil.


Nu ne mai mulțumim cu un smartphone pe care să îl folosim doar pentru hărți și utilizat motoarele de căutare, pentru că acum avem nevoie de unul pe care să putem face cumpărături online nestingheriți. Televizorul a evoluat mult de la rolul ”zgomotului de fundal” și a devenit principala noastră sursă de entertainment. Iar căștile nu mai sunt de mult un simplu accesoriu pentru telefon sau laptop, ci mijlocul prin care ne conectăm cu colegii de serviciu și stabilim obiectivele comune. Și lista poate continua. De aceea, am pregătit o listă cu cele mai importante gadgeturi și tehnologii ale anului în curs:


Căștile wireless pentru Xbox


Xbox Series X și S au fost, probabil, cel mai bine vândute produse ale anului precedent, pentru că tot mai mulți cumpărători și-au îndreptat atenția către noi modalități de relaxare și deconectare. Acum, cel mai bun accesoriu pentru consola ta de jocuri sunt căștile wireless, dotate cu un microfon retractabil, care poate izola vocea ta și acoperi zgomotul de fundal. În plus, căștile au o opțiune auto-mute, care oprește microfonul când tu te oprești din vorbit.


Telefonul mobil de ultimă generație


Deși suntem limitați în privința călătoriilor și chiar a ieșirilor în aer liber, latura artistică se manifestă tot mai mult în rândul tuturor. De aceea, un telefon performant, de ultimă generație, dotat cu o cameră foto pe măsură ne-ar putea face fericiți. Indiferent dacă optezi pentru telefoane Samsung sau te orientezi către alte branduri renumite pentru calitate, nu uita să îți accesorizez corespunzător noua achiziție. De la căști originale, la încărcător wireless, îți poți completa arsenalul, astfel încât să ai totul la îndemână. Nu uita să arunci un ochi pe ofertele de huse telefoane, indiferent de modelul ales, ca să te asiguri că riscurile vor fi reduse, indiferent de accidentele al căror protagonist ar putea fi telefonul tău mobil.


Periuța de dinți Oral B 10


Preocuparea pentru sănătate este în continuă creștere la nivelul întregii populații. Iar acest lucru nu se limitează la o igienă mai temeinică și la purtarea măștii, pentru a ne feri și a-i proteja pe cei din jur de eventuali agenți patogeni. Dimpotrivă, această preocupare se reflectă mai degrabă în spectrul îngrijirii personale, iar îngrijirea dinților nu face excepție. Senzorii cu care este dotată periuța de dinți Oral B 10 vor înregistra mișcările acesteia pe măsură ce îți speli dinții și vor genera o hartă a zonelor cărora nu le-ai acordat suficientă atenție. În plus, e atât de inteligentă, încât îți oferă mai multe posibilități de igienizare a cavității bucale, printre care se numără și curățarea intensivă sau varianta pentru gingii sensibile. Un alt senzor de presiune te va avertiza dacă execuți corect periajul sau tehnica ta poate fi îmbunătățită.


Lampa de citit pentru dislexici Lexilife Lexilight


În Marea Britanie, cca 10% din populație suferă de dislexie, conform unui studiu publicat în 2017, care atrage atenția și asupra faptului că aceasta ar putea fi provocată de celulele sensibile la lumină ale ochiului. Același studiu arată că, în cazul persoanelor care nu suferă de dislexie, celulele ochiului sunt dispuse diferit, pe când la aceștia, ambii ochi prezintă același tipar, trimițând către creier două informații în același timp și generând, astfel, un efect oglindă. Lampa de citit pentru dislexici Lexilife Lexilight reduce acest efect de reflexie, utilizând lumina pulsată, pentru a permite astfel unui singur ochi să fie dominant și ușurându-le astfel dislexicilor lectura, în timp ce le sporește confortul în timpul acestei activități.


Deși, la nivel superficial, totul pare că a stagnat în ultimul an, realitatea este că tehnologia a continuat să avanseze cu pași repezi. Piața gadgeturilor a evoluat enorm în perioada recentă, așa că, dacă vrei să ții pasul cu noile apariții, ar trebui să începi demersurile încă de pe acum. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă