(Publicitate) Este nevoie de ei și în anul 2021: cei mai buni dezinfectanți pentru mâini!

1 lună in urmă 19


Pandemia, apărută în urmă cu un an, a schimbat complet comportamentul populației de pe întregul mapamond. De la obiceiuri simple, precum acoperitul gurii atunci când strănuți, până la respectarea riguroasă a standardelor de igienă, aceste măsuri de protecție și prevenție au fost implementate și respectate, în anumită măsură, de către persoanele din țările afectate. 


Când vine vorba de asigurarea curățeniei tegumentelor, cele mai multe persoane fac apel la dezinfectanți pentru mâini. În fapt, aceștia au devenit printre cele mai eficiente metode de protecție împotriva COVID-19. 


Fiind ușor de transportat și de folosit în orice mediu, produsele de dezinfectare asigura protecție împotriva unei game diverse de agenți patogeni, precum virusurile, bacteriile sau ciupercile. 


Pe tot parcursul zilei, tindem sa ne atingem fata sau nasul, de multe ori fara a constientiza respectivele gesturi. In contextul in care coronavirusul se poate raspandi prin contact fizic direct, devine foarte importanta folosirea unor dezinfectanti pentru maini de cea mai buna calitate. 


Prin urmare, îți prezentăm o gamă deosebită de produse cu eficiență de la producătorul de dezinfectanți profesionali www.dezinfectanți.ro!


Dezinfectant de mâini 5K - 1L

Având un pulverizator incorporat, cu dispenser de particule fine, dezinfectantul pentru mâini de tip Spray de la 5K este eficient în protecția tegumentelor, având confirmată eficiența atât în condiții de curățenie, cât și în cazul mâinilor murdare. 


Acest produs acționează în doar 30 de secunde, lăsând mâinile nelipicioase după folosire. Parfumul plăcut de portocale face din acești dezinfectanți pentru mâini soluția cea mai avantajoasă pentru mașînă, dar și pentru folosirea in casă și la birou! 


2. Dezinfectant de mâini 5K - 50 ml


Pretându-se mai degrabă uzului personal, acest tip de recipient are avantajul portabilitatii directe, putând fi cu ușurință transportat în buzunar sau în geantă. Pulverizatorul împrăștie particule fine pe întreagă suprafață a mâinilor, asigurând astfel o protecție rapidă și de durată! 3. Dezinfectant de mâini 5K - 3L


Ambalajul unic, în conformitate cu normele de reciclare, cât și dispenserul de tip robinet asigură acestei game de dezinfectanți pentru mâini o mențiune deosebită, aceștia fiind foarte eficienți îndeosebi în spațiile cu un flux ridicat de persoane. Adresându-se atât sectorului HoReCa, precum și birourilor sau instituțiilor publice, acest produs poate fi întâlnit și în varianta de 5L. 


Toate produsele din gama 5K conțin substanțe emoliente, care protejează și hidratează pielea în urmă folosirii. Astfel, eviți senzația de piele uscată, precum și cea de mâini lipicioase, folosind un produs de prima calitate!


Înainte de a folosi produsele specializate de dezinfectare din gama 5K, este important să consulți informațiile de pe ambalaj. Acestea pot releva detalii prețioase despre modul de folosire, timpul de acționare, precum și despre dată de expirare sau despre instrucțiunile pentru depozitare. 


Pentru mai multe detalii, intră pe Dezinfectanți.ro, unde vei găși o gama completă de produse din categoria dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, precum și produse dedicate curățeniei. Alege să te protejezi la superlativ, folosind în continuare produse specializate de cea mai bună calitate și cu siguranță vei reuși să îți menții sănătatea atât pentru tine, cât și pentru cei dragi!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă