(Publicitate) Dust Busters – O firmă de curățenie dedicată familiei tale

4 luni in urmă 22În
bănci, magazine, spitale sau diferite sedii ale autorităților,  se
apelează în permanență la serviciile de curățenie profesionale.
Însă, chiar și companiile mai mici sau proprietarii spațiilor
rezidențiale folosesc frecvent acest serviciu, în special datorită
echipamentelor performante, produselor de curățat profesionale sau
chiar și altor servicii speciale, precum monitorizarea video a
echipei de curățenie sau asigurarea în cazul pagubelor produse.


În cazul spațiilor comerciale, dacă există o mulțime de trafic public într-o clădire, trebuie acordată  o atenție  deosebită igienei. Nu doar siguranța  este garantată de curățarea profesionistă a clădirii, ci și de lipsa de germeni,  care este foarte importantă mai ales în sezonul rece.


Dust Busters - Firma de Curățenie  Profesională


Compania Dust Busters nu există de foarte mult timp, dar deja se poate bucura cu foarte multe  recenziipozitive  din partea clienților. Deoarece această firma de curățenie din București te asigură  că vei obține  o curățare eficientă în toate domeniile. În calitate de firmă de curățenie, are o echipă  profesionistă de partea ei. Această echipă de profesioniști se asigură că dorințele  fiecărui  client  sunt pe deplin îndeplinite și că acesta va intra în propriul birou sau acasă cu satisfacție, în orice moment.


Un serviciu specializat te poate convinge cu diferite avantaje. Dar cel mai bun lucru de făcut  este  să-ți faci tu o idee. De aceea, ar avea cel mai mult sens să îi contactezi  și să  obții o  ofertă.  Experiență de mulți ani a demonstrat că majoritatea companiile se bazează de obicei pe aceleași  standarde. De aceea Dust Busters a introdus asigurarea calității în  companie și poate oferi, desigur, o mare varietate de tipuri de curățenie, la un raport calitate- preț foarte bun. Cu o echipă  profesionistă, o tehnologie bună și agenți de curățare corespunzători, toți cei interesați de astfel de servicii de curățenie se pot bucură de un spațiu sigur, primitor și confortabil.


Ce servicii de curățenie oferă firma de curățenie?


Firma de curățenie DustBusters oferă o gamă foarte diferită de servicii de curățenie, de calitate  ridicată, dând dovadă  de eficiență, discreție  și punctualitate, echipa de curățenie  îndeplinind în  mod fiabil sarcinile, astfel încât clienții să beneficieze de un mediu curat, atât la locul de muncă,  cât și în propria casă.


Printre serviciile oferite, se pot  enumera:


Curățenia la domiciliu, fie că este vorba despre curățenie  generală  sau  de întreținere Curățenie în spațiile comerciale sau birouri Curățenie în spații verzi Curățenie după constructor sau în urmă renovării.

Echipa de curățenie desemnată pentru a se ocupa de o anumită locație este atent selecționată, pentru a evita anumite neplăceri sau greșeli, dar, mai mult decât atât, Dust Busters este singura firma de curățenie din țara noastră care a investit în implementarea unor servicii de curățenie filmate cu camere video montate pe pieptul angajaților.


Toți clienții interesați de servicii de curățenie pot sta linișțiți la  gândul că pot opta pentru a urmări înregistrarea cu operațiunile echipei, în decurs de 7 zile. Mai mult decât atât, clienții pot urmări live tot ceea ce se întâmplă, în timp real, de pe telefon sau tabletă.


De ce este Dust Busters cu adevărat  specială?


Pe lângă monitorizarea video, care este unică în România în cadrul firmelor de curățenie profesională, Dust Busters deține o poliță de asigurare pentru serviciile oferite. Acest lucru este cu adevărat important, căci în cazul  apariției unor greșeli umane, clientul firmei poate fi recompensat cu până la 10.000 euro, în baza asigurării.


Mai exact, ai posibilitatea de a alege aceste servicii de curățenie și vei avea garanția că nimic rău nu se poate întâmpla sau, chiar dacă va  apărea ceva neprevăzut, soluția este întotdeauna la îndemână. Aceste două aspecte au o valoare cu atât mai mare, cu cât știi că niște străini vor fi în locuința sau biroul tău, având acces la toate lucrurile și obiectele tale.Echipa de curățenie Dust
Busters va pune
accentul pe serviciile de curățenie personalizate,
pe grija pentru
detalii, astfel încât feedback-ul clienților să fie
mereu pozitiv și să le
fie întotdeauna depășite așteptările.


Ce echipamente și produse de  curățenie sunt folosite?


Dust Busters este firma de curățenie care pune preț pe calitate din toate punctele de vedere și a ales să lucreze cu cele mai bune echipamente  și soluții de curățenie, mai exact cu liderul mondial Karcher.


Aspiratoarele Karcher au fost dezvoltate atât pentru curățenie industrială cât și pentru nevoile hotelurilor, birourilor și locuințelor.  Sprijină curățarea zilnică de întreținere cu tehnologia și calitatea  profesională  care caracterizează întregul sistem Karcher. Dispozitivele stăpânesc o gamă largă de sarcini de  curățare  și impresionează prin performanță și flexibilitatea zonei lor atunci când se adaptează la o mare varietate de acoperiri de podea.


Aspiratoarele și echipamentele profesionale folosite de  echipa de curățenie Dust Busters sunt ecologice  și silențioase, dar și foarte eficiente din punct de vedere al energiei electrice și impresionează  prin  acoperirea cu suprafață ridicată, sunt versatile și pot face față diferitelor acoperiri de podea.


De ce este recomandat să apelezi  la serviciile de curățenie ale unei firme profesioniste?


Dacă foarte mulți oameni aleg să se ocupe singuri de curățenia în propria casă sau la locul de muncă, există numeroase motive întemeiate pentru  care este mult mai recomandat să apelezi la servicii profesioniste de curățenie. Printre acestea se pot enumera:


Lipsa timpului necesar, mai ales când ai un
job solicitant, iar drumul până la locul
de muncă nu
este foarte scurt, ocupându-ți cea mai mare parte a
zilei
Lipsa produselor
de curățare sau a
echipamentelor necesare, etc.

Mai mult, știind că o echipă de profesionișți se ocupă pentru a-ți face curățenie și ordine în timpul  cât tu lipsești,  îți va oferi un sentiment de fericire de îndată ce vei deschide ușa locuinței. Totul este curat, pus la locul lui, miroase frumos, iar ceea ce îți mai rămâne ție de făcut  este să te  relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut alături de ei dragi, având activități cu adevărat plăcute.


Poate vei considera că totuși costurile pentru serviciile de curățenie suntb mari și nu îți permiți,  însă  dacă vei încerca și vei vedea rezultatele, dacă vei știi că totul este supravegheat  și ai la  îndemână  atât înregistrarea video cât și posibilitatea de a monitoriza live, dar și existența poliței de asigurare pentru cazul când au loc evenimente neprevăzute și neplăcute, vei înțelege că  merită să investești  în acest tip de servicii de calitate, pentru propria satisfacție.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă