(Publicitate) Cumperi o mașină? Verifică numărul VIN înainte de a încheia o afacere

1 lună in urmă 2


Achiziționarea unei mașini rulate pare a fi un adevărat deal şi trebuie să recunoaştem a uneori chiar este o soluție avantajoasă.

Totuși uneori poate fi o investiție prost realizată. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim instrumentele precum carVertical. Ce sunt cum te ajută dar şi de ce trebuie să analizezi cu atenție numărul VIN, înainte de a cumpăra o maşină. 


CarVertical este unul dintre instrumentele care furnizează rapoarte VIN complete în baza acestui număr de înregistrare. Ai avantajul că poți descoperi istoricul maşinii indiferent de originea acesteia și de numărul de proprietari anteriori. 


Cum te ajută numărul VIN?


Numărul VIN este esențial când vrei să faci o investiție, nu să cumperi o maşină rulată, modificată, care îţi poate pune viaţa în pericol. Trebuie să recunoaştem că pe piață continuă să fie numeroși samsari şi numeroase persoane rău intenționate care promit o afacere rentabilă, dacă care oferă în schimb un nume şi o maşină cu probleme.


Numărul vin te ajută să verifici detaliile tehnice ale mașinii, poți afla totul de la anul de producție, la fabrica în care a fost asamblată, tipul caroseriei, detalii despre motorizare, despre cutie de viteza şi despre dotări tehnologice.


Mai descoperi informații legate de incidente rutiere. În istoricul maşinii furnizat în baza numărului VIN sunt cuprinse detaliile legate de incidente rutiere, aici sunt menționate atât cele ușoare, cât şi cele grave, cele derulate pe teritoriul țării, pe teritoriul oricărui stat din Europa sau din alt continent. 


Tot în baza numărului VIN aflăm aspecte legate de modul în care a fost întreţinută maşina. În raport sunt menționate toate inspecţiile tehnice realizate în service-uri autorizate. Poți vedea cât de des s-a înlocuit uleiul, sau schimbat filtrele de habitaclu, dacă numărul de km este real, dar şi dacă piese esenţiale ale mașinii au fost înlocuite.


Numărul VIN îţi oferă informaţii şi despre numărul de proprietari anteriori, cât de des a fost vândută maşina în ultimii ani sau dacă este înregistrată în baza de date a poliției că fiind furată.


Practic, afli tot ce trebuie să știi despre mașina înainte de a o cumpăra. Cu informațiile actualizate poți pune în balanță avantajele şi dezavantajele achiziționării vehiculului şi poți lua cea mai bună decizie cunoscând toate aspectele despre mașina.


Cum alegi cele mai bune decodoare VIN?


Bestvindecoder.com este un instrument eficient care îţi aduce în atenţie cele mai serioase şi de încredere portaluri care furnizează rapoarte VIN în baza numărului de identificare. Accesând site-ul poţi vedea evaluările utilizatorilor, dar şi alte detalii importante legat de fiecare decodor în parte. În final trebuie precizat că o căutare suplimentară te poate ajuta să economiseşti sunt importante de bani, de asemenea aceste instrumente sunt esenţiale când vine vorba de siguranţă. Utilizarea VIN decodoarelor este o măsură de protecţie eficienţa când vine vorba de achiziţii inteligente şi de siguranţă personală. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă