(Publicitate) Cum să căutați mai eficient un loc perfect pentru punctul de lucru, în Cluj

2 luni in urmă 2

Cluj Napoca, unul din orașele înfloritoare și în plină dezvoltare din țară, are o piață imobiliară ofertantă. Dacă sunteți în căutarea unui loc perfect pentru a vă desfășura activitatea aici, trebuie să găsiți un aliat, un  bun jucător pe piața imobiliară. Asta pentru a nu plăti un preț exorbitant de mare pentru o locație care nu are toate avantajele pe care vi le doriți. Ori de alegerea locației depinde într-o măsură și buna desfășurare a business-ului.

Gold Park, una din agențiile imobiliare de top agentie imobiliara din Cluj Napoca vă pune la dispoziție un impresionant portofoliu de opțiuni. Aveți șansa de a găsi ceva imediat sau puteți cere acces la o listă exclusivistă. Aici veți găsi soluția imobiliară fie că vorbim despre vânzare-cumpărare, închiriere, orice tip de tranzacție imobiliară.

Oportunitățile aici sunt multiple, iar din punct de vedere imobiliar o decizie poate avea repercusiuni destul de mari. Sunteți însă întâmpinați de oferte, de consiliere și de suport total din partea agenților Gold Park. Pot fi ușor de găsit aici și oferte de investiții în clădiri de birouri, construcții noi și nu numai, cu poziționare strategică și cu avantaje de amplasare și compartimentare, dar mai ales legate de suprafețele generoase.

Business-urile se dezvoltă în ritm alert și au nevoie de locații specifice

Dinamica din orice domeniu ne demonstrează că dezvoltarea unui business înseamnă implicit și nevoia de un spațiu optim, avantajos. Fie că vorbim de cei care au relaționare directă cu publicul sau care au servicii de tip back office, locația este un element cheie. Mai cu seamă când este ușor de reperat, aceasta are toate șansele să creeze impactul mult așteptat și să atragă publicul larg.

Optim și pentru personal, pentru cei care ar urma să își desfășoare activitatea aici, locația va determina deci un procent din evoluția și succesul afacerii.

Servicii complete de la Gold Park

În lumea business-urilor veți descoperi că aveți nevoie mereu de cineva care să vă consilieze, de servicii variate. Cei de la Gold Park, cu pagina oficială goldpark.ro, vă pun la dispoziție și servicii complementare, de la curățenie la finisaje interioare și design și nu numai. Aceeași echipă se poate ocupa integral de tot ce ține de avize și de materialele de construcții în cazul unor renovări pentru locație. Sau dacă vă relocați atunci schimbarea de destinație cu toată birocrația inclusă va rămâne în sarcina acestei echipe.

Principala lor activitate rămâne însă partea de oferte imobiliare pe care le pune la dispoziția celor interesați. Menține portofoliul deschis, actualizat constant și deține una din cele mai variate oferte. Din cifrele oficiale aflăm că ofertele publice au peste 200 de spații comerciale, peste 200 de spații pentru birouri, la care se adaugă și spațiile industriale sau terenurile.

Un plan strategic de dezvoltare implică numaidecât și alegerea unei locații avantajoase. Aceasta trebuie aleasă și în raport cu piața imobiliară clujeană, dacă nu veți dori să plătiți mai mult decât face. Descoperiți la Gold Park unele dintre cele mai complexe oferte imobiliare. Sub deviza „We grow together” Gold Park vă așteaptă să descoperiți oportunitățile pe piața clujeană.

Contact:

Calea Moților, nr. 94, Cluj-Napoca

[email protected]

0770.896.896

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă