(Publicitate) Cum ne influențează alegerile viitorul? Încearcă ”O nouă perspectivă” – o instalație concept IQOS World, la Romanian Design Week 2020

2 months ago 4

Regândirea spațiului fizic, mixul de materiale, sunete sau lumini contribuie la crearea unei experiențe suprarealiste în care ni se amintește despre puterea alegerilor personale și despre cum acestea ne pot influența viitorul. Aceasta e ideea sugerată de instalația concept IQOS World, intitulată ”O nouă perspectivă”, care mai poate fi vizitată în cadrul Romanian Design Week 2020, până în data de 20 septembrie.


IQOS World: O nouă perspectivă  reprezintă dialogul vibrant dintre prezent și viitor și folosește designul și tehnologia pentru a deschide o conversație despre noi perspective. Privește. Privește-te. Fotografiază. Admiră. Admiră-te. Alege, apoi, perspectiva care-ți place. 


Această ediție a Romanian Design Week 2020, găzduită de Fondul Plastic din București până în data de 20 septembrie, este una specială și își propune să scoată în evidență rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. 


Tema festivalului este „schimbarea” – CHANGE 2.0, temă anunțată încă de la începutul anului și actualizată cu proiectele și inițiativele industriilor creative în perioada pandemiei.


Pe lângă această piesă centrală a expoziției, până in 20 septembrie, spațiul Qreator by IQOS va găzdui Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România. Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile la momentul respectiv.


Accesul pentru vizitarea IQOS World și Design Flags este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Astfel, publicul larg este invitat până duminică, să se bucure de experiența IQOS World, la Combinatul Fondului Plastic, din București.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools