(Publicitate) Cum îți poți cumpără cea mai bună cameră SPY

3 săptămâni in urmă 13

Numele este puțin ciudat, deoarece aceste produse ar trebui utilizate pentru a asigura siguranță locuinței sau a mediului de lucru. Vorbim despre camere spion ascunse, eventual conectate cu Wi-Fi la un serviciu de transmisie în flux, pentru a controla camerele și alte locuri. Ferește-te însă de abuz. De asemenea, ne vom concentra asupra acestui aspect în ghidul nostru. Există, de asemenea, un aspect „jucăuș” în aceste obiecte pe care nu am vrut să-l subestimăm: pixuri, ceasuri, veți găsi un trio dintre aceste gadgeturi selectate, capabile să ne ofere iluzia de a fi agenți secreți. Produsele de top sunt două camere mici care se pot conecta la Wi-Fi și pot fi controlate prin intermediul aplicației. Acestea sunt camere wifi pentru spionaj, două cuburi mici care pot fi instalate pe un suport și, de asemenea, echipate cu un card de memorie. O cameră wireless pentru spionaj se poate dovedi cea mai bună alegere.

Cum să alegi cea mai bună cameră wireless pentru spionaj

Ca întotdeauna, totul depinde de utilizarea intenționată a produsului nostru. Cea mai bună camera de spionaj este cea care îndeplinește sarcinile pe care i le atribuim în cel mai potrivit mod. În rândurile următoare încercăm să enumerăm caracteristicile esențiale pentru a evalua modul de alegere a unei camererelor spy ascunse și bune. Într-o altă parte a acestui ghid ne vom concentra pe utilizarea acestor dispozitive, care implică aspecte juridice, deloc marginale. La urma urmei, acestea sunt camere wireless pentru spionaj. Presupunem că acestea sunt camere video / camere wifi pentru spionaj.

Prin urmare, primul element al evaluării va fi rezoluția la care camera poate filma. Am luat în considerare doar produsele care înregistrează în format HD (1280 × 720 pixeli) sau Full HD (1920 × 1080 pixeli), dar acest element nu trebuie presupus a fi suficient pentru a obține imagini de calitate perfectă. Cu toate acestea, acestea sunt camere cărora le delegăm o sarcina specifică, care trebuie efectuată cu discreție. Prin urmare, acestea trebuie să fie mici și, eventual, ușor de ascuns. Acesta este aspectul care face alegerea mai complicată. Este adevărat că miniaturizarea electronică este acum răspândită, dar pe în mare parte pe magazinele online cu camera wifi veți găși multe oferte care promit mult și care livrează puțîn. Mecanismele de activare trebuie să fie simple și discrete, iar luminile de avertizare nu trebuie să atragă atenția. Fotografierea în infraroșu, în special, produce adesea rezultate slabe și este aproape inutil să sperați să obțineți videoclipuri lizibile în întuneric total, cu excepția cazului în care investiți în produse de înalta calitate (și scumpe).

În direct sau cu vizualizare ulterioară

Un alt element de luat în considerare este metodă de stocare a imaginilor. Puteți opta pentru produse care descarcă fotografii și videoclipuri pe carduri de memorie interne, cu limite de capacitate definite, sau pentru alternative puțin mai scumpe și mai rafinate, care oferă o placă Wi-Fi pentru a transmite imagini video și a le vizualiza. În acest caz, totuși, trebuie să fim conștienți că vom trece prin servere externe, pe care nu vom avea niciodată o garanție totală de confidențialitate. Dacă alegeți o cameră cu stocare locală (pe cardul SD, în general neincluse sau pe memoria internă încorporată), poate fi util să aveți un sistem de activare prin intermediul unui senzor de mișcare. În acest fel, în loc să umpleți inutil memoria cu imagini ale unei camere spy goale, filmarea se va activă numai atunci când se întâmplă cu adevărat ceva. 

Multe produse se laudă cu această funcție, dar în multe cazuri nu funcționează: camera nu pornește când ar trebui, sau dimpotrivă, se aprinde când se mișcă o frunză. Pentru a fi cu ochii pe cei care rătăcesc prin casă, poate pentru a verifică dacă sistemul de alarmă s-a declanșat din cauza unei probleme reale sau a fost un fals pozitiv, poate că este mai bine să va bazați pe truse de supraveghere mai complexe și fiabile, chiar dacă pot oferi soluții bune chiar și cu o camera wireless penrtu spionaj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă