(Publicitate) Cu Provident ai libertatea de a alege între un împrumut rapid Standard sau STAR

1 lună in urmă 2


Anvergura planurilor pe care ni le facem în viață diferă de la un caz la altul. Asta depinde de mai mulți factori, precum: numărul membrilor familiei și nevoile acestora, obiectivele tale privind dezvoltarea personală sau profesională, dar mai ales resursele financiare de care dispui de-a lungul timpului.


Astfel, pentru că aproape totul în viață depinde inevitabil și de nivelul financiar la care te afli, dacă nu deții toți banii de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, poți apela la un împrumut rapid nebancar.


În funcție de complexitatea acestor planuri, dar și de posibilitatea ta de returnare a banilor prin achitarea ratelor fixe stabilite în contract, Provident Financial România îți pune la dispoziție două tipuri de imprumut rapid: creditul de nevoi personale Standard sau împrumutul STAR.


După cum poți intui deja, diferența majoră dintre aceste două opțiuni de împrumut rapid de la Provident este determinată de sumele pe care le poți accesa, respectiv – de valoarea totală a veniturilor tale lunare.


În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt particularitățile și condițiile minime de eligibilitate pentru fiecare tip de credit în parte.


Împrumut rapid Standard


✔ Sume între 500 de lei și 20.000 de lei


✔ Rate fixe săptămânale


✔ Venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil


✔ Persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani


✔ Adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României


✔ Un număr de telefon valabil


✔ Fără garanți sau garanții


✔ Informații clare despre costuri și condiții


Împrumut rapid STAR


✔ Sume între 6.000 de lei și 15.000 de lei


✔ Rate fixe lunare


✔ Venit fix minim de 1.300 de lei/lună dovedibil


✔ Persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani


✔ Adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României


✔ Un număr de telefon valabil


✔ Fără garanți sau garanții


✔ Informații clare despre costuri și condiții


imprumut rapid

În ambele cazuri, dovada venitului poate consta în adeverința de salariu, talonul de pensie sau o interogare efectuată în baza de date a ANAF, pe care o poate realiza Provident, cu acordul tău. 


De asemenea, poți primi creditul de nevoi personale Standard sau STAR acasă, în maximum 48 de ore, și să achiți ulterior ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul opțional și auxiliar de gestionare la domiciliu a împrumutului.


Un reprezentant Provident îți va aduce banii la adresa indicată de tine, te va ajuta să completezi documentele necesare și te va vizita sătpămânal sau lunar pentru colectarea ratelor. Tot acest demers se va realiza cu respectarea măsurilor anti COVID-19. 


Așadar, cu Provident ai libertatea de a alege, optând pentru un împrumut rapid pe termen mai scurt sau mai lung, cu o valoare mai mare sau mai redusă, în funcție de nevoile și veniturile tale – astfel încât să poți achita ratele fără probleme sau riscuri de supraîndatorare. 


Pentru a solicita un astfel de împrumut, ai la îndemână completarea formularului disponibil pe site-ul Provident.ro. Alternativ, poți trimite un SMS la numărul 1805. În cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei te va contacta pentru consultanță și detalii suplimentare. 


Totodată, poți apela direct reprezentanții Provident, la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal: 021 9877 sau 021 275 75 75. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă