(Publicitate) Coșuri cadou de Paște, cea mai inspirată alegere a Iepurașului

1 săptămână in urmă 13

Paștele 2021 se apropie cu pași repezi și, deși trăim o perioadă în care este greu să fim aproape de toți cei dragi, nu înseamnă că Iepurașul trebuie trecut cu vederea. Uneori, un gest frumos făcut pentru cineva la ceas de sărbătoare este la fel de important că o îmbrățișare. Dacă nu știi ce să faci cadou de Paște cuiva drag, unui partener de afaceri sau angajaților, FineStore este  aliatul tău de nădejde. Specialiștii acestui magazin online de băuturi alcoolice au alcătuit deja zeci de tipuri de coșuri cadou care abia așteaptă să fie livrate.

Ai făcut lista de cadouri pentru Paște?

Un gest de recunoștință și apreciere poate face cât o mie de cuvinte atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. 

Poți oferi coșuri premium, cu băuturi exclusiviste și delicii din mai multe colțuri ale lumii, unor oameni cu gusturi rafinate din segmentul business, cu care vrei să îți consolidezi parteneriatul.

Un vin bun și un cozonac sau panettone nu trebuie să lipsească nimănui de pe masă Paște, iar antreprenorii care doresc să facă o surpriză tematică angajaților au de ales dintr-o gamă variată de cutii cadou.

Iepurașul nu poate să nu treacă tocmai pe la persoane speciale din viață ta și tot ce trebuie să faci este să-i dai adresa și să alegi pentru ele un coș cadou care să le ofere o experiență senzorială deosebită. Printre selecțiile de băuturi, delicatese și accesorii vei găși cu siguranță cadouri care să se potrivească personalității și gusturilor prietenilor dragi sau membrilor familiei cu care nu poți petrece Paștele. Dintre coșurile cadou pentru el sau pentru ea poți alege unul de care să va puteți bucură în cuplu în zilele de sărbătoare și nu numai.

Nu uita nici de tine!

Când generozitatea te îndeamnă să te gândeșți în primul rând la alții, nu uită că este bine că, măcar din când în când, să te gândești și la ține. Când comanzi online cadourile pentru Paște, amintește-ti să îți comanzi și băuturile preferate, care te ajută să te relaxezi după o zi încărcată la serviciu sau într-un weekend de lenevit, ori pe cele cu care vrei să îți impresionezi invitații la masă festivă. 

Aruncă o privire și în secțiunea de oferte speciale și profită de reducerile la coșurile cadou pregătite de FineStore pentru Paște tocmai pentru că generozitatea se răsplătește.

Comenzile online se livrează la destinatari prin curier, iar la valori ce depășesc 199 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară.

Spor la cumpărături și alegeri inspirate!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă