(Publicitate) Construirea unui brand de succes ca fotograf de nuntă

1 lună in urmă 14


Mihai Roman este unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă din România. Pasiunea pentru fotografie și-a descoperit-o odată cu nașterea primului său copil, Sasha Ștefan. Tot atunci a decis să achiziționeze primul aparat foto profesional, Nikon D5100, din dorința de a rămâne cu cât mai multe amintiri. Timp de trei ani a studiat fotografia, a citit foarte multe cărți din acest domeniu și a făcut foarte multă practică, pozandu-și familia sau prietenii, dar și natura.Fotograful Mihai Roman - Povestitorul De Nunți


Fotograful Mihai Roman, alias Povestitorul De Nunți și a început activitatea profesională ca fotograf de nuntă în vara anului 2014. De ce a ales această ramură a fotografiei? Pentru că Mihai iubește oamenii și îi place foarte mult să socializeze și să comunice cu semenii săi. Odată cu începerea carierei profesionale, principalul obiectiv al fotografului și omului Mihai Roman, a fost să facă mulți oameni fericiți. Mihai este un perfecționist, foarte atent la detalii, iar din fotografiile lui se vede foarte clar că adoră să surprindă cât mai multe emoții, cât mai multe momente reale. Consideră că acestea sunt adevăratele amintiri.  În tot acest timp și-a dat seama cât de importantă este și activitatea din social media. Consideră că este extrem de important ca un content de calitate să fie însoțit de vizibilitate online. 


În doar 6 ani a reușit performața de a strânge pe pagina oficială de Facebook, Mihai Roman Photographer, aproximativ 90.000 de urmăritori și speră că în anul 2021 să depasesca pragul de 100.000. Și contul de Instagram stă foarte bine, anul acesta ajungând la 10.000 de urmăritori. Mihai Roman este deasemenea foarte prezent și pe alte platforme, cum ar fi Tik Tok, Pinterest sau Twiter.


Workshop de marketing pentru fotografi


În noiembrie 2020 Mihai Roman a sustinul primul workshop de Marketing destinat fotografilor de nuntă și nu numai. Acest workshop a fost un real succes, iar în anul 2021 vor urma alte două ediții. Punctele atinse în cadrul acestui workshop sunt următoarele:


construirea unui brand de successocial media și promovare onlinemarketing eficient prin conținutconfigurarea unor campanii publicitare eficientecum să câștigi încrederea cliențilorcum să contractezi minim trei nunți lunarcum să obțîi un preț corect pentru serviciile taleimportanța unui site foarte bine optimizat

Cu toate că anul 2020 a fost un an cu pandemie, iar nunțile au fost interzise , fotograful Mihai Roman a reușit să se reinventeze, îndreptându-și activitatea către fotografia de food, ședințe foto de cuplu sau fotografie de botez. Dar nici nunțile nu au lipsit total pentru că o parte dintre clienți nu și-au anulat evenimentul, alegând să îl desfășoare în condițiile impuse de lege.


Mihai Roman este foarte optimist cu privire la anul 2021, iar odată cu începerea vacinarii, consideră că lucrurile vor reveni ușor, ușor la normal și speră că din luna iulie să se desfășoare cu un număr mai mare de persoane.


Pentru că iubește foarte mult copiii, pentru anul 2021, Mihai Roman și-a propus să inaugureze un studio foto pentru bebeluși. Așadar, fiți cu ochii pe el, în caz că veți dori ședințe foto pentru nou născuți (newborn).


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă