(Publicitate) Carnea de vită Angus și-a găsit la Casa Angus gazda perfectă

2 luni in urmă 3

În România există peste 1200 de ferme în care sunt crescute vaci din rasa Angus – cunoscută și apreciată pentru calitatea cărnii. Sunt crescute pentru carne în sistem extensiv, pe pășune. Vestea bună e că o puteți cumpăra de la Casa Angus. Fie de la una din cele două locații, fie o comandați online pe site-ul www.casaangus.ro .

Inaugurare BEEF BAR – marca Casa Angus

Prima locație a fost deschisă de mai bine de un an și se află la adresa din Intrarea Baba Novac nr.1, din sectorul 3. A doua locație este BEEF BARUL – inaugurare pe 6 martie 2021 –  și pe care o găsiți în sectorul 2, pe Bulevardul Carol I la numărul 59. Este un concept pe care cei de la Casa Angus și-au dorit foarte mult să îl aducă în București. Este gândit pentru a satisface nevoile clientului. Principiul este simplu: vă alegeți bucata de carne pentru savurat, iar bucătarul de la Casa Angus o prepară în fața dumneavoastră. Altminteri, puteți cumpăra orice doriți și apoi să gătiți în bucătăria proprie. 

BEEF BARUL Casei Angus este gândit să funcționeze și ca o băcănie de unde puteți cumpăra produse tradiționale aduse din toată țara. Sunt fabricate la ferme de familie ori cooperative. Toate produsele comercializate la Casa Angus au calitate premium. Și când spunem premium nu folosim un cuvânt prin care încercăm să vă convingem că e musai să cumpărați ce vă recomandăm. Să vă dăm un exemplu simplu: clienții care cumpără și consumă caș maturat românesc de la Casa Angus afirmă răspicat că produsul românesc se poate lua la trântă serios cu parmezanul fițos importat din Italia. 

Principalul obiectiv declarat este combaterea monotoniei culinare prin produsele exclusiviste care vor deveni cu siguranță preferatele celor care vor dori să le încerce. Într-un an cu multe necunoscute, e bine să existe și certitudini. Cum ar fi calitatea și savoarea unui burger din carne de struț ori chifteluțele de prepeliță. 

(Publicitate) Carnea de vită Angus și-a găsit la Casa Angus gazda perfectă

Axa produselor de calitate: fermierul român – Casa Angus

Conceptul Casa Angus este unul care mizează pe calitate și este gândit pentru a susține fermierul român. Există peste 1 milion de fermieri în România. Important este să existe dorința de a susține, promova și consuma produsele românești. 

Fermierii români sunt cei care fac ca oferta Casei Angus să fie pe cât de variată, pe atât de apetisantă. Astfel, pe lângă carnea de vită Angus, în ofertă există carne și preparate de berbecuț, mangaliță, prepeliță, struț, rață, brânzeturi maturate, sucuri naturale. Nu lipsesc vinurile care merită băute. 

De ce e bine să gătim și să consumăm carne de vită Angus

Atunci când vă gândiți să cumpărați și să gătiți carne de vită Angus este bine să dați la o parte tot ce știați despre cum se gătește și ce gust are carnea de vită. Spunem asta deoarece carnea de vită Angus este carnea a cărei calitate odată descoperită nu îi veți mai găsi înlocuitor. 

Calitatea rasei este obținută de-a lungul timpului prin genetică și furaje naturale datorită cărora este dezvoltată grăsimea intramusculară. Astfel, este obținut un gust aparte și o savoare pe care cunoscătorii o apreciază la adevărata valoare. La nivel mondial, carnea Angus este carnea de vită cea mai consumată și apreciată. 

Cei care o consumă recunosc carnea de vită Aberdeen Angus datorită culorii distincte, frăgezimii, consistenței și mirosului specific. Este suculentă, are o aromă aparte și prezintă o marmorare (grasime intramusculara) de toată frumusețea. Nu trebuie să o evitați. Dimpotrivă! Indiferent că vorbim de o cină romantică ori de o masă pentru cei apropiați, carnea pe care o găsiți la Casa Angus oferă un maxim de siguranță că nu veți da greș. Indiferent că vă doriți să gătiți antricot, tomahawk, T-bone, mușchiuleț, vrăbioară, chiulotă, fricandou, capac, nucă, rasol, spată, bavetă, ceafă, cap de piept, coaste sau carne de lucru. Pe toate le găsiți în oferta Casei Angus. 

Chiar dacă pare o enumerare pe alocuri simandicoasă, este vorba doar de calitate. Altminteri, este dovedit științific că cei care gătesc acasă au parte de o stare de bine la care nu avem acces ușor în vremurile pe care le trăim. Ținând cont de perioada atipică prin care trecem de mai bine de un an, este cu atât mai indicat să ne bucurăm de ceea ce facem. Și să o facem la un standard înalt de calitate și cu stil. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă