(Publicitate) Călătorește fără griji în capitală, cu o mașină închiriată

2 luni in urmă 28

O călătorie în București nu este o misiune tocmai ușoară, pentru cineva care nu este familiarizat cu orașul. Cu toții am auzit diferite legende urbane, despre taximetriști care îți umflă costul călătoriei prin metode numai de ei știute, multe dintre ele adevărate. De asemenea, dacă ești o persoană dinamică, un om de afaceri, nu poți sta nici la cheremul mijloacelor de transport, în care vei avea de suportat nu doar lipsa de punctualitate, ci și aglomerația. 

Iar în contextul actual, în care măsurile de distanțare socială presupun anumite rigori, precum și măsuri de protecție personală din punct de vedere sanitar, soluția optimă o poate reprezenta călătoria cu autoturismul personal sau cu o mașină închiriată. Fmnrent.ro vine în sprijinul tău cu autoturisme de închiriat în zona Aeroportului Otopeni, una dintre porțile principale de intrare în țară. 

Avantajele închirierii unei mașini cu fmnrent.ro

Deși nu ai luat în calcul această opțiune, avantajele închirierii unei mașini cu fmnrent.ro sunt multiple. Înainte de toate, nu trebuie să mai lupți cu aglomerația și cu lipsa mijloacelor de transport tradiționale, cum ar fi autobuzele, tramvaiele sau chiar serviciile de taximetrie. Ai la dispoziție un autoturism modern pus la dispoziția ta, ce poate fi ales dintr-o gamă prezentată pe site. În plus, dacă vii sau pleci de pe Aeroportul Otopeni, spre exemplu, nu trebuie să îți mai faci griji în privința parcării mașinii. 

Mulți aleg să vină la Aeroport cu mașina personală, pe care nu au unde să o parcheze însă, din cauza aglomerației din zonă, dar și a costurilor aferente. Din acest punct de vedere, fmnrent.ro operează chiar în zona Aeroportului, unde poți să intri în posesia cheilor de la mașina de închiriat, dar și să o predai. 

Cum închiriezi cu fmnrent.ro?

Procedura de închiriere a unui autoturism cu fmnrent.ro este una extrem de simplă. Tot ceea ce ai de făcut este să intri pe site și să completezi un formular cu câteva date personale, precum și cu tipul de mașină pe care îl dorești. Din acest moment, mergi spre confirmarea rezervării, iar procedura în sine va fi finalizată în momentul semnării contractului.

Dacă ai ajuns deja pe Aeroportul Otopeni, un reprezentant fmnrent.ro va fi prezent acolo, întâmpinându-te cu o plăcuță de identificare sau după alte repere stabilite de comun acord. Din acest punct, urmează semnarea contractului, care presupune mai multe clauze, pe care va trebui să le studiezi cu atenție. Nu trebuie să îți faci griji nici în ceea ce privește costurile, întrucât acestea sunt avantajoase și prevăzute foarte clar în contract. Iar din momentul semnării, vei primi cheile mașinii, curată și cu rezervorul plin, singura condiție fiind să o predai în aceleași bune condiții. 

Sunt și situații excepționale ce pot interveni pe parcursul perioadei de închiriere a unei mașini. O defecțiune tehnică sau un accident îți pot tulbura călătoria, dacă ești singur în București sau în împrejurimile acestuia. Toate acestea trebuie semnalate însă urgent celor de la fmnrent.ro, pentru a putea interveni în sprijinul tău cu mijloacele necesare, indiferent de situația creată. 

Contact:

Calea Bucureștilor 291, Otopeni

[email protected]

+40 742 923 150

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă