(Publicitate) Aliații unei femei grăbite în lupta cu ridurile

4 săptămâni in urmă 3


Deși sunt o parte naturală a înaintării în vârstă, ridurile sunt rareori acceptate ca fiind un proces normal de către femei. Luptăm împotriva lor cu orice arme ne pun știința și tehnologia la îndemână și nu ne oprim din niciun efort pentru a le preveni și a le reduce.


Dar atunci când ziua noastră e deja aglomerată, cine mai are vreme de masaj antirid executat cu conștiinciozitate în fiecare seară, de măști aplicate seara acasă sau de un ritual de skincare în 10 pași, precum cel recomandat de coreence? Adevărul e că femeia grăbită și ocupată are un timp limitat de pus la dispoziția îngrijirii faciale, așa că armele sale împotriva ridurilor trebuie să fie eficiente și cât mai practice.Aici intervin tratamentele și procedurile estetice. Botoxul și fillerele cu Acid Hialuronic sunt de departe cele mai populare metode, iar SKiN MedSpa îți punem la dispoziție o varietate de tratamente pentru a scăpa de riduri.


De ce apar ridurile? 


Înainte de a afla cu cine putem stabili alianțe împotriva ridurilor, să descoperim care sunt cei mai comuni factori ce stau la baza apariției lor. Fie că vorbim despre ridurile de pe față, de pe gât, de pe decolteu sau de pe mâini, cauzele sunt în general comune. A le cunoaște reprezintă un pas înainte spre corectarea lor.


Vârsta. Vrând-nevrând, ridurile apar pe măsură ce înaintăm în viață. Tenul își pierde din elasticitate, devine mai fragil, iar descreșterea producției de acid hialuronic și colagen și usucă și îmbătrânește pielea. 


Moștenirea genetică. Chipul mamei și al bunicii au fost împânzite de riduri de timpuriu? Este posibil ca și tu să fii supusă aceluiași fenomen. Asigură-te că acționezi din timp și ai grijă de tenul tău cu multă dedicare.


Radiațiile solare. Tot mai multe studii arată că expunerea neprotejată la soare reprezintă cauza numărul 1 de apariție a ridurilor, încă de la 20 de ani. Radiațiile UV distrug fibrele de elastină și colagen care dau pielii tale aspectul proaspăt și tânăr.


Fumatul. Dacă ai acest viciu, trebuie să știi că ești predispusă să faci riduri devreme. Se crede că fumul de țigară degradează rezervele de colagen, iar expresiile faciale repetate atunci când fumezi pot cauza riduri specifice, așa-numitele smokers' lines („ridurile fumătorului”).


Expresiile faciale repetate. Nu o să te sfătuim niciodată să nu mai râzi și să nu te mai încrunți, deoarece aceste gesturi fac parte din viață. Dar ține cont că astfel poți cauza apariția ridurilor de expresie, ce pot fi însă domolite cu succes de botox. 


Alte cauze care pot sta la baza apariției ridurilor sunt: alimentația dezechilibrată, stresul, lipsa somnului, hidratarea insuficientă și poluarea.


Ghidul femeii grăbite: cum previi și cum estompezi ridurile


Din fericire, există numeroase tratamente disponibile împotriva ridurilor, tot ce trebuie să faci este să îl alegi pe cel care ți se potrivește mănușă. De folos în luarea deciziei este să examinezi liniile de pe chipul tău. Sunt profunde, de expresie? Sunt fine, împânzindu-ți chipul precum o rețea ce reflectă emoții și trăiri?


Riduri de expresie


Ridurile de expresie apar de la cele mai fragede vârste, iar soluția împotriva lor sunt injecțiile cu botox. Blocând impulsurile nervoase transmise către mușchi, botoxul netezește pielea, relaxează musculatura și are astfel un efect de întindere, de estompare și de corectare a ridurilor. Considerat a fi cel mai eficace răspuns la întrebarea „cum poți scăpa de ridurile de expresie”, botoxul este folosit inclusiv în intervenții medicale, ceea ce accentuează siguranța tratamentului.


În general, botoxul este minunat pentru ridurile dinamice, precum cele de pe frunte sau din regiunea ochilor. Te întrebi „cum elimin ridurile dintre sprâncene”? Tot injecțiile cu botox sunt cel mai potrivit tratament.Dar botoxul nu reprezintă doar o excelentă metodă de corectare a ridurilor de expresie. Acest tratament este utilizat inclusiv pentru prevenirea apariției ridurilor, fiind recomandat după vârsta de 25 ani. Injecțiile cu botox  dau efect de lifting trăsăturilor feței, vizibil mai ales în dreptul sprâncenelor sau la colțurile buzelor.


Tratamentul ridurilor de încruntare cu Botox este rapid, ședința durând aproximativ 15 - 20 de minute. Disconfortul este minor deoarece folosim ace extrem de fine, iar rezultatele se mențin timp de 4 - 8 luni. Remanența variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv în funcție de stilul de viață. 


Riduri fine


Cum tratezi ridurile la 40 de ani? Răspunsul, pe lângă botox, este dat de fillerele cu Acid Hialuronic. Acestea pot umple ridurile adânci, cicatricile și liniile fine în mai puțin de 30 de minute, iar efectele se păstrează între 4 și 18 luni. 


Injecțiile cu Acid Hialuronic sunt minunate nu numai pentru inversarea semnelor de îmbătrânire, dar și pentru restabilirea volumului pielii, pentru ridicarea pomeților, corectarea formei bărbiei și a maxilarului sau mărirea buzelor. 


Practic, fillerele cu Acid Hialuronic sunt ideale pentru ridurile cauzate de scăderea producției de colagen de pe frunte, din colțul gurii, de pe obraji, dar și de pe mâini. Folosim un anestezic local pentru ca tu să fii ferită de durere, iar procedura nu durează apoi mai mult de 15 - 20 de minute. 


Alte metode recomandate pentru tratamentul ridurilor


La SKiN MedSpa dispunem de multe tratamente estetice pentru a scăpa de riduri. Iată ce îți mai recomandăm!


mezoterapia fracționată: inducția de colagen prin terapia cu microace stopează îmbătrânirea prematură, asigură efecte de tonifiere și lifting și reduce liniile fine și ridurileinducția de colagen cu Dermapen 4, un dispozitiv de microneedling care reduce ridurile și stimulează creșterea producției de colagen; radiofrecvența medical grade Venus 4D Diamond Polar™, ce remodelează ovalul facial, reduce liniile fine și tonifiază pielea biorevitalizarea Jalupro HMW față & gât, cu efecte imediate de reîntinerire, care umple ridurile de expresie și crește tonusul și elasticitatea pielii.

Ce mai poți face pentru a te asigura că tenul tău rămâne tânăr cât mai mult timp? Folosește zilnic o cremă de protecție solară cu factor 50, consumă o dietă cu multe fructe și legume proaspete, dar și cu pește gras, hidratează tenul intern și extern și asigură-te că bifezi cele 8 ore de somn pe noapte.


În lupta femeii grăbite cu ridurile, tratamentele cu botox și Acid hialuronic vor face diferența! 


La SKiN MedSpa ne mândrim că reușim să schimbăm vieți printr-o abordare personalizată, expertiză și o echipă de medici și terapeuți bine pregătiți și 100% dedicați.


Specialiștii noștri vor ști să îți recomande cele mai bune proceduri pentru întinerirea tenului, perfect compatibile atât cu pielea, dar și cu stilul tău de viață.


Programează-te pentru o consultație gratuită la  0729 740 704 sau scrie-ne pe [email protected]!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă