PSG vrea să dea o nouă lovitură prin transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli!

2 luni in urmă 16

PSG încearcă să își rezolve problemele din defensivă cu transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli.

Brazilianul Leonardo se află pe urmele fundașului napoletan de ani buni, dar fără succes.

Napoli este gata să se despartă de starul senegalez Kalidou Koulibaly, care ar putea fi transferat de PSG!

A existat mereu un interes crescut din partea granzilor Europei pentru fundașul central african, dar Napoli a reușit să reziste tentației de a-și vinde unul dintre cei mai valoroși jucători.

De data aceasta, însă, situația este diferită. Fără Liga Campionilor și pusă în fața unei crize financiare fără precedent pentru fotbalul mondial, conducerea lui Napoli pare obligată să îl vândă pe Koulibaly. Acest lucru le-a atras atenția unor cluburi mari ale Europei, precum PSG și Real Madrid.

La Gazzetta dello Sport a dezvăluit recent că noul antrenor Luciano Spalletti i-ar fi cerut președintelui Aurelio De Laurentiis să nu îl vândă Kalidou Koulibaly în această vară, dar bilanțul contabil actual al lui Napoli nu pare să fie în concordanță cu acest lucru.

Tuttosport a anunțat că Spalletti ar fi cerut și aducerea lui Emerson Palmieri șefilor săi, dar pentru a face acest lucru, Napoli va fi obligată să îl vândă pe Koulibaly.

Conform francezilor de la Le10Sport, directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, ar vrea să îl aducă pe Koulibaly ca partener în centrul defensivei de pe Parc des Princes pentru veteranul Sergio Ramos.

The post PSG vrea să dea o nouă lovitură prin transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă