PSG sfidează criza » Pochettino ia 6,3 milioane net anual!

1 lună in urmă 24

PSG nu pare să resimtă criza financiară globală provocată de pandemie. Șeicii qatarieni au făcut un efort pentru a-l convinge pe Mauricio Pochettino. Succesorul lui Thomas Tuchel, ce a câștigat primul trofeu (întâiul al carierei!) după numai 12 zile la campioana Franței, încasează "un salariu astronomic", cum a dezvăluit L'Equipe. 940.000 de euro brut lunar, 525.000 fără impozite, adică 6,3 milioane net anual. În grila de contracte, nu îl întrec decât Neymar, Mbappé și Keylor Navas.

Peste Ancelotti și Emery

"În al doilea sezon, salariul confortabil al argentinianului va înregistra o progresie și ajunge la 7,5 milioane pe an, 13,4 milioane brut. Iar dacă va rezista în funcție și se activează opțiunea pentru prelungirea în 2022-2023, saltul va fi până la 670.000 lunar, peste 8 milioane în mână pe sezon! Bani ce depășesc câștigurile lui Poche la Tottenham. În deceniul qatarian este cel mai bine plătit. Ancelotti și Emery aveau 600 000 euros brut lunar, iar Tuchel, 625 000 € în momentul demiterii. 

Prelungește Neymar?

Revenit după accidentare, în Supercupa cu Marseille (2-1), Neymar se află în discuții pentru a-și reînnoi acordul. Atacantul brazilian, 28 de ani, le-a mărturisit colegilor că se simte bine la PSG și ar dori să semneze pe termen lung. Actuala înțelegere, parafată în 2017, îi va expira anul viitor. 

Mauricio Pochettino, primul trofeu cu PSG după 12 zile la Paris! A cucerit Supercupa Franței

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei„

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi i-a dat o 'palmă' lui Steven Gerrard! ULUITOR: scoțienii au făcut anunțul de ultimă oră
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă