PSG nu se mai ascunde: ” Messi e pe lista noastră, am rezervat un scaun la masa negocierilor!”

1 lună in urmă 2

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Căpitanul Barcelonei a vrut să se despartă din vară de gruparea blaugrana, dar a fost blocat de clauza de reziliere enormă. 

PSG: ”Am făcut o rezervare la masa negocierilor cu Messi”

Doar două cluburi și-ar putea permite să se ridice la pretențiile lui Messi - Manchester City unde este Pep Guardiola și PSG, echipa lui Neymar.

Iar directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a recunoscut că jucătorul cu 6 Baloane de Aur ar putea ajunge pe Parc des Princes. 

”Mari fotbaliști precum Messi sunt mereu pe lista noastră la PSG. Dar încă nu e momentul să vorbim despre asta, nu e nici momentul să visăm la asta.

Dar suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi, suntem foarte atenți, chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor...Mai sunt 4 luni, în fotbal asta înseamnă o eternitate, mai ales în aceste vremuri, a declarat Leonardo într-un interviu pentru France Football.

Neymar: ”Vreau să joc din nou cu Messi”

Remarca vine după ce Neymar și-a pus o dorință de Crăciun, aceea de a juca din nou cu Messi. Interesant este că starurile vor fi adversari în optimile UEFA Champions League.

”Aș da orice să fiu din nou coechipier cu Leo, aș sta rezervă pe bancă doar ca el să joace, dar vreau mult să fiu din nou împreună cu el, ” recunoscuse brazilianul.

Messi va deveni liber pe 30 iunie - el va avea 34 de ani.

Condiția impusă de Messi pentru a semna cu PSG este de necrezut. Un star trebuie neapărat să-și facă bagajele

Faptul că Lionel Messi este aproape de plecarea de la Barcelona nu mai este un secret pentru nimeni, iar ultima variantă pentru argentinian este PSG.

Însă atacantul a pus o condiție de necrezut pentru a semna cu parizienii.

Potrivit publicației Sportslens, starul de 33 de ani a cerut, nici mai mult, nici mai puțin, ca Mbappe să fie vândut de PSG înainte ca el să ajungă pe Parc des Princes.

De ce îl vrea Messi pe Mbappe plecat de la PSG

Motivul invocat de Messi ar fi cel financiar și, pentru că el "are grijă" de finanțele celor de la PSG, plecarea lui Mbappe ar fi o condiție.

Însă când Messi vorbește de finanțe, trebuie precizat că la PSG ar urma să ajungă și Sergio Aguero, care nu este un jucător deloc ieftin.

În plus, parizienii îl au în lot și pe prietenul lui Messi, Neymar. Astfel, salariile acestora ar fi prea mari pentru ca o singură echipă să și-i permită și să nu depășească fair-play-ul financiar.

Mbappe ar urma să ajungă la Real Madrid, mai ales că PSG ar putea încălca fair-play-ul financiar.

De ce ar fi PSG alegerea lui Messi

Una dintre "surprizele" pe care le-a avut Messi a fost când PSG l-a numit antrenor pe conaționalul său, Mauricio Pochettino, pe care starul catalanilor l-a recomandat în două rânduri la Barcelona: când a plecat Valverde și apoi când a plecat Setien.

Însă era aproape imposibil ca Pochettino să meargă la Barcelona, dat fiind trecutul său la rivala locală, Espanyol.

Acum, odată ce Pochettino a ajuns la PSG, se pare că Messi poate lucra cu el în sfârșit. Astfel, cu Pochettino antrenor și cu prietenii Neymar și Aguero în echipă, Messi ar urma să semneze imediat cu PSG, echipă aleasă de el în aceste condiții, potrivit publicației argentiniene Diario Gol.

Lionel Messi a negociat și cu Manchester City în ultimele luni. Etichete: barcelona psg , lionel messi , leonardo psg , leo messi psg , leo messi contract
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă