PSG – Metz: Parizienii caută primele puncte ale sezonului! Pariem pe cota 1.90 »»

2 months ago 2

PSG a egalat în actualul sezon un record negativ vechi de 42 de ani. 1978/79 a fost ultimul campionat în care gruparea din capitala Franței nu a reușit să acumuleze niciun punct, după primele două etape. 

Învinsă cu 1-0 de Lens, atunci când nu a contat pe Mbappe, Navas, Di Maria, Icardi și Neymar, dar și de Marseille, în ”clasicul” disputat duminică, după care Tuchel i-a pierdut pe eliminații Neymar, Paredes și  Kurzawa, PSG nu abordează în cea mai bună stare de spirit meciul de diseară cu Metz. Acesta este, însă, cam singurul argument contra unui succes al campioanei, aspect susținut și de bookmakeri. Chiar dacă este în ușoară creștere, cota pariului 1 solist în duelul de pe ”Parc des Princes” nu depășește la nicio agenție valoarea de 1.29.

Deși lovit de suspendările amintite, lotul pregătit de Tuchel a primit și întăriri serioase în ultimele zile. Sunt din nou disponibili Icardi, Marquinhos, Navas și Draxler, toți anunțați titulari de presa franceză, în partida cu Metz. În atac, Tuchel îi va arunca pe Sarabia, Icardi și Di Maria, un trident ofensiv dinamic, mai mult decât capabil să îngenuncheze apărarea de 5 oameni pe care antrenorul oaspeților, Vincent Hognon,  o pregătește pentru această deplasare. La fel s-a prezentat Metz și în primele două jocuri ale sezonului, cu Monaco și Lille, ambele pierdute cu același scor de 0-1.

Statistica este, evident, un alt aliat al gazdelor. PSG a marcat cel puțin două goluri în ultimele 9 meciuri cu Metz, toate câștigate de clubul din Paris. Destul de rar s-a întâmplat ca formația din Lorena să ofere o ripostă cât de cât consistentă. În 7 din precedentele 11 confruntări, Metz nu a marcat.

Echipele probabile

PSG : Navas – Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Bernat – Herrera, Gueye, Draxler – Sarabia, Icardi, Di Maria.
Metz : Oukidja – Centonze, Bronn, Boye, Fofana, Udol – Pajot, Maïga, Angban – Boulaya, Niane.

Chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă și se confruntă cu absențe importante, PSG nu se poate compara valoric cu Metz. Pariem pe primul succes obținut de campioană în noul sezon, alăturând variantei și un interval de 2-4 goluri consemnate în meci. Selecția propusă are cota 1.90.

PSG – Metz
Pont: 1 și 2-4 goluri în meci, cota 1.90

The post PSG – Metz: Parizienii caută primele puncte ale sezonului! Pariem pe cota 1.90 »» appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools