PSG, la un pas de două lovituri de imagine fabuloase! Kylian Mbappe și Neymar Jr. sunt aproape de semnarea unor noi contracte cu campioana Ligue 1: „Facem progrese”

1 lună in urmă 1

Vedetele Kylian Mbappe și Neymar Jr. se află în negocieri avansate cu șefii celor de la PSG pentru reînnoirea contractelor actuale cu gruparea de pe Parc des Princes.

Cei doi componenți ai atacului campioanei din Hexagon au contracte scadente în 2022 și șefii lui Mauricio Pochettino vor să prelungească înțelegerile lor.

Vestea extraordinară pentru fanii celor de la PSG a fost dată de directorul sportiv Leonardo, care a afirmat că tratativele sunt aproape de finalizare.

Kylian Mbappe și Neymar Jr. sunt aproape să semneze prelungirea contractelor cu PSG! „Suntem pe drumul cel bun”

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, directorul sportiv Leonardo de la PSG ar fi declarat că tratativele pentru reînnoirea contractelor lui Mbappe și Neymar Jr. sunt avansate și că vedetele din ofensiva grupării pariziene ar putea semna în curând noile înțelegeri.

„Suntem în discuții cu Kylian Mbappe și facem progrese. Vom ajunge cât de curând la un numitor comun. Dialogul este bun. Suntem de asemenea pe drumul cel bun și cu Neymar. Cu toate astea, nimic nu este parafat încă”, a spus oficialul lui PSG.

Real Madrid și Liverpool așteaptă noutăți în cazul lui Mbappe

Tonul discuției și discursul lui Leonardo sunt mult mai pozitive decât declarațiile pe care le oferea în urmă cu ceva timp.

În cazul în care cei doi fotbaliști nu ar cădea de acord cu șefii PSG-ului pentru prelungirea contractelor lor scadente în 2022, ei ar fi mai mult ca sigur subiectul unor oferte de transfer în perioada de mercato din această vară.

Cu toate acestea, dacă sunt luate în calcul salariile colosale pe care le au în prezent pe Parc des Princes și sumele de transfer necesare pentru a-i convinge pe patronii de la PSG să se despartă de cei mai buni jucători ai campioanei Ligue 1, puține cluburi din Europa ar putea să satisfacă aceste cerințe financiare.

De serviciile francezului Kylian Mbappe se interesează cei de la Real Madrid și Liverpool, în vreme ce Neymar Jr. ar prefera să rămână la Paris și și-ar dori ca și Mbappe să aleagă să continue la echipa lui Mauricio Pochettino.

The post PSG, la un pas de două lovituri de imagine fabuloase! Kylian Mbappe și Neymar Jr. sunt aproape de semnarea unor noi contracte cu campioana Ligue 1: „Facem progrese” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă