PSG l-a contactat pe Zidane. Motivul pentru care visează să antreneze pe ”Parc des Princes”

1 săptămână in urmă 15

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

PSG l-a contactat pe Zidane

După ce a refuzat Manchester United, antrenorul de 49 de ani este aproape de a semna cu PSG. Fostul mare mijlocaș a fost deja contactat de reprezentanții clubului de pe Parc des Princes. Și nu o dată, ci chiar de câteva ori au existat discuții în ultima vreme.

Conform sursei citate, Zidane visează să antreneze PSG, iar el este și legat de club, unde este acționar minoritar, prin fondul QSI.

În plus, el are și legături cu șeicii din Qatar care patronează clubul, pentru că este unul dintre ambasadorii Cupei Mondiale din 2022, care se va disputa în Qatar.

Dacă Zidane ajunge la PSG, Mbappe ar putea continua pe Parc des Princes

Zidane are o relație bună și cu șeicul Al-Khelaifi, care speră să "împuște doi iepuri dintr-o lovitură" prin aducerea lui Zidane și să-l convingă astfel și pe Mbappe să rămână la echipă. Este știută admnirația lui Mbappe pentru Zidane, pe care îl consideră idolul său.

De câteva ori, Mbappe chiar a spus că ar vrea să ajungă să fie anrenat de Zidane, mai ales în perioada în care acesta se afla pe banca lui Real Madrid.

Venirea lui Zidane pe Parc des Princes poate avea loc chiar în această iarnă, dacă Mauricio Pochettino va pleca la Manchester United, acolo unde este dorit. În plus, argentinianul chiar a dat un răspuns și a spus că ar fi interesat,  mai ales că există și niște discrepanțe între el și directorul sportiv Leonardo.

Inițial, Manchester United l-a dorit chiar pe Zidane, dar fostul campion mondial a refuzat pentru că soția sa nu vrea să locuiască în Anglia.

Zinedine Zidane e liber de contract din această vară, după ce s-a despărțit de Real Madrid.

Zidane a fost format de Cannes, iar în Franța a mai jucat la Bordeaux înainte de a se transfera la Juventus și apoi la Real Madrid. Acestea sunt singurele echipe la care a evoluat în cariera sa.

Etichete: psg , manchester united , zinedine zidane , mauricio pochettino

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă