PSG este amenințată de Joan Laporta cu un proces la FIFA din cauza interesului arătat pentru transferul lui Leo Messi!

1 lună in urmă 19

Intenția celor de la PSG de a-l aduce gratis pe Leo Messi de la FC Barcelona în această vară a fost numită „lipsă de respect” de către catalanul Joan Laporta, candidat la funcția de președinte a formației blaugrana, care a amenințat că va intenta un proces la FIFA.

Clubul din Ligue 1 încearcă din răsputeri să rezolve aducerea la Paris a căpitanului de legendă al celor de pe Camp Nou, iar Laporta e decis să ducă războiul cu șeicii în instanțele sportive.

Comentariile recente făcute de brazilianul Leonardo de la PSG despre posibilul transfer al lui Leo Messi l-au înfuriat pe Joan Laporta: „Nu putem permite unui club-stat să facă asta”

Fostul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, care candidează pentru un al doilea mandat la alegerile din martie, a amenințat PSG cu un proces la FIFA și a ținut să menționeze legăturile parizienilor cu cei care guvernează statul Qatar.

Favoritul catalan le-a declarat reporterilor: „Barcelona trebuie să fie capabilă să îi facă o propunere pe care Leo Messi să fie dispus să o accepte, aceasta depinde de club.

Este o lipsă de respect la adresa Barcelonei ca unele cluburi, cum ar fi PSG, să declare public că vor să îl semneze pe Messi. Acest lucru vine din partea unui club-stat care a încălcat toate regulile. Nu putem permite unor astfel de cluburi sau state luxul de a destabiliza alte echipe. În acest sens trebuie să ne adresăm celor de la UEFA și FIFA pentru a evita astfel de lucruri”, a afirmat Laporta.

Reprezentanții lui Messi au fost obligați să dezmintă în această săptămână, într-un interviu pentru cei de la Sport, zvonurile conform cărora starul argentinian ar învăța limba franceză în așteptarea unei mutări la Paris.

The post PSG este amenințată de Joan Laporta cu un proces la FIFA din cauza interesului arătat pentru transferul lui Leo Messi! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă