PSD Sector 1, despre scăderea prețului la salubritate: Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculaţi cu cât a scăzut preţul pâinii

1 lună in urmă 23

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, susţine că primarul Clotilde Armand „minte”, iar gunoiul va rămâne pe străzi, în condiţiile în care se vor reduce prestaţiile companiei de salubritate.

„Clotilde Armand minte. Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia, din care pierd cetăţenii, iar gunoiul rămâne pe străzi. Sumele datorate de Primărie, anunţate luni de zile ca exagerate, neplătite şi, de aceea, purtătoare de penalităţi, încep acum să fie plătite, conform acestei înţelegeri. Mai mult, înjumătăţirea prestaţiilor companiei de salubrizare înseamnă, în primul rând, un serviciu public înjumătăţit, incomplet, deficitar şi insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din Sectorul 1”, a scris Manole, joi pe Facebook.

Potrivit acestuia, Clotilde Armand anunţă drept o „mare realizare” „tot acest eşec administrativ”.

„Pentru primarul Sectorului 1 şi toţi fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: ‘Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculaţi cu cât a scăzut preţul pâinii’ . Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică ori vă minte cu neruşinare. P.S.: Am aflat cu toţii din presă despre înţelegere, nu de pe site-ul Primăriei, nu dintr-un anunţ oficial, pentru că transparenţa a fost pentru USR doar un slogan”, a adăugat liderul PSD Sector 1.

Context

Romprest a acceptat, într-o minută încheiată miercuri cu Primăria Sectorului 1, să asigure serviciile de salubritate din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului, adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial, potrivit documentului consultat de G4Media.ro.

Directorul adjunct al Romprest, Bogdan Adimi, a precizat pentru SpotMedia.ro că reducerea de preț vine din reducerea de prestații.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă