PSD, primul mesaj după ce premierul a câștigat șefia PNL: ”Cîțu, te așteptăm la moțiune!”

3 săptămâni in urmă 20

Partidul Social Democrat a transmis un prim mesaj după ce Florin Cîțu a câștigat alegerile interne din PNL și a devenit președintele partidului, sâmbătă seară.

Social-democrații au scris pe Facebook un mesaj nesemnat amintindu-i premierului că va fi supus unei moțiuni de cenzură:

Mesajul a fost scris cu alb pe un fundal negru:

  • ”Cîțu, te așteptăm la moțiune!”, au scris social-democrații, sâmbătă seară, pe Facebook.

Context

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a pierdut, sâmbătă seară, alegerile pentru șefia PNL și a anunțat că își va depune demisia din funcția de șef al Camerei Deputaților. De asemenea, a anunțat că nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis:

  • ”Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Luni îmi voi depune demisia (de la șefia Camerei Deputaților, n.red.)”, a declarat Ludovic Orban în primul mesaj după pierderea alegerilor.

Florin Cîțu a câștigat, sâmbătă, șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%. Cîțu a primit 2.878 de voturi (60,2% din voturile valabile), Orban – 1898 de voturi (39,7%), iar 72 au fost nule.

Premierul le-a mulțumit membrilor de partid în primul discurs ca președinte ales al PNL și a spus că nu e surprins de alegere. Premierul a cîștigat alegerile cu 60% în fața lui Ludovic Orban.

Citește și Ludovic Orban: Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat/ Luni îmi voi depune demisia.

Citește și Florin Cîțu, primul discurs ca șef al PNL: Nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL.

Citește și BREAKING Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%. Congresul PNL, marcat de controlul strict al votului: delegații și-au fotografiat buletinele și au intrat câte doi în cabinele de vot

sursa foto: Facebook/ PSD

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă