PSD Iaşi spune că este dispus să facă o majoritate în Consiliul Local cu PNL sau cu USR-PLUS

3 săptămâni in urmă 3

PSD Iaşi a anunțat că va discuta atât cu PNL, cât şi cu USR PLUS posibilitatea formării unei majorităţi în Consiliul Local, social-democraţii apreciind că viitorul Iaşiului nu poate fi „jucat la ruletă”, scrie news.ro.

„Mihai Chirica (n.red primarul orașului Iași și şeful filialei PNL Iaşi) ştie că noi, social-democraţii, am contribuit major la dezvoltarea Iaşului în ultimii 10-15 ani şi avem expertiza necesară să continuăm proiectele deja începute din mandatele anterioare”, se arată în comunicatul PSD Iași.

De aceea, arată social-democrații, „îi anunţăm şi pe colegii de la USR-PLUS că suntem dispuşi să votăm în Consiliul Local demiterea fostului social-democrat Gabriel Harabagiu, actual city-manager. În concluzie, conducerea PSD Iaşi va deschide discuţiile cu PNL şi USR PLUS”.

”Este o invitaţie publică la dialog onest şi constructiv pentru deblocarea acestei situaţii de criză. Municipiul Iaşi trebuie să fie guvernat, iar PSD Iaşi îşi exprimă disponibilitatea de a fi parte a soluţiei”, se mai arată în comunicatul PSD Iaşi.

Mesajul social-democraților vine după ce primarul Mihai Chirica, șeful filialei municipale PNL Iaşi, a declarat că pe 31 martie este programată o şedinţă de Consiliu Local şi că vrea demararea urgentă a negocierilor între liberali şi USR PLUS pentru a decide formula colaborării locale.

El a precizat că după 15 aprilie nu va mai exista nicio negociere cu USR-PLUS Iaşi, a scris news.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă