PSD, despre campania de vaccinare împotriva COVID-19: „Prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher”

1 lună in urmă 1

Partidul Social Democrat susține că guvernanții au generat haosul în campania de vaccinare împotriva COVID-19 și că imunizarea se face pe pile.

„În guvernarea «meritocraților», prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher! Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage – peste rând – cât mai multe dintre pilele și relațiile lor! De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice #logică a vaccinării, introducând excepții repetate. Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față”, se arată pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

„În România lui Iohannis și Cîțu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupției au reușit să #corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID”, mai spun social-democrații.

Foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă