PSD cere amanarea unor proiecte legislative care stau in sertare de peste 10 ani. "Este incredibil sa vrei sa tergiversezi proiecte atat de vechi"

1 lună in urmă 1

O situatie tensionata a aparut in Comisia Juridica din Camera Deputatilor, unde noua majoritate si-a propus sa scoata la lumina proiectele de lege uitate prin sertare.

"Azi, printre altele, dezbatem un proiect din 2009 depus de PDL - Pl-x nr. 433/2009 - propunere legislativa de modificare si completare a art.82¹ din Legea nr.161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei", a scris Cristian Bacanu, membru in Comisia Juridica, pe Facebook.

"Spre uluirea tuturor, PSD a cerut amanarea discutarii proiectului vechi de 12 ani. Mi se pare incredibil sa vrei sa tergiversezi un proiect atat de vechi care, in mod evident, trebuie respins pentru ca nu mai are nicio legatura cu actualul context legislativ", a mai scris acesta.

O alta propunere legislativa care e veche de 11 ani este legata de insolventa persoanelor fizice.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă