PSD aruncă BOMBA: Vrea alegeri ANTICIPATE. Care sunt SCENARIILE pentru demiterea lui Cîțu

1 lună in urmă 20

Marcel Ciolacu, președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele PSD

PSD joacă tare în scandalul moțiunii. Marcel Ciolacu nu depune anunță că PSD nu își depune luni propria moțiune, așa cum a anunțat Lucian Romașcanu sâmbătă. Așteaptă până când va avea 234 de semnături care să garanteze răsturnarea Guvernului Cîțu. Ciolacu pune condiții ”extreme”. Votează moțiunea depusă de USR - PLUS și AUR, dar vrea în schimb alegeri anticipate, relatează Realitatea PLUS. 

DUMINICĂ, 05 SEPTEMBRIE 2021, 16:34

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

În prezent, social-democrații iau în calcul două variante.

Prima variantă vizează moțiunea de cenzură a celor de la AUR și USRPLUS. Dacă această moțiune va ajunge va înplen, social-democrații spun că o vor vota, dar cu anumite conditii, și anume ca Dan Barna și ai lui să nu mai ajugă la guvernare. Prin urmare,  se va ajunge la anticipate. 

"Dacă moțiunea USR AUR ajunge la plen, atunci PSD o va vota, dar nu să se întoarcă Barna în Guvern, ci vom merge până la capăt: alegeri anticipate. Alianța USR AUR trebuie să susțînă în acest demers. Guvernul Citu trebuie să plece", a declarat Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, parlamentarii social-democrați vor asigura mâine cvormul necesar în Parlament pentru a putea fi stabilit calendarul moțiunii.

În caz contrar, spunea Ciolacu - și aici intervine cea de-a doua variantă - PSD va depune propria moțiune.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă