PSD anunţă că va ataca în justiţie măsura închiderii magazinelor la ora 18

1 săptămână in urmă 2

PSD susţine că măsura închiderii magazinelor la ora 18 în weekend şi în oraşele cu incidenţă a infectării cu Covid de peste 7,5/1000 de locuitori este ilogică şi prost comunicată.

„PSD va acţiona în contencios-administrativ măsura aberantă a Guvernului Cîţu de a închide magazinele la ora 18,00. Aţi văzut ca argumente şi poziţiile celor din coaliţia de dreapta – sunt foarte mulţi de la PNL care critică această măsură. L-am auzit şi pe domnul Guran, l-am auzit şi pe domnul Buşoi, am auzit foarte mulţi care spun că este o măsură aberantă, a fost o măsură ilogică, prost comunicată. Este în lucru, cred că au şi depus-o sau se va depune foarte repede”, a spus Oprea într-o conferinţă de presă, conform Stiripesurse.

PSD consideră că închiderea magazinelor la ora 18 are efect invers celui scontat

Acesta a arătat că reducerea programului magazinelor are un efect contrar celui urmărit de autorităţi şi favorizează formarea aglomeraţiei care duce astfel la răspândirea noului coronavirus.

„Să ne aducem aminte când au avut pensionarii interval de ore. Era o înghesuială fantastică şi în mijloacele de transport şi în magazine. Dacă ar fi avut puţină minte şi ar fi gândit şi ar fi înţeles ceva din experienţele anterioare, nu ar fi venit cu astfel de măsură aberantă, cu atât mai mult cu cât nu poţi compara România cu statele vestice pentru că avem alte obiceiuri de consum”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

Citeşte şi: Andrei Caramitru mai jigneşte o categorie de români, pe cei care nu vor să se vaccineze: „Le dai punga cu ulei, un grătar cu mititei şi 50 de lei. Se vor înghesui”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă