Prunea, scos din minți după Poli Iași - Dinamo 1-0: "Cu jucătorii ăștia nu vor mai câștiga niciun meci!"

4 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

La Liga: Real Sociedad - FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Fost jucător și conducător la Dinamo, Florin Prunea i-a criticat dur pe jucătorii care îmbracă în prezent tricoul alb-roșu: "Poli Iași a obținut trei puncte foarte importante, dar și pe fondul unui joc slab făcut de Dinamo. Dinamo a avut astăzi șapte jucători U21, refuzați de alte echipe, care n-au jucat la Liga 2 sau Liga 3. Jucătorii transferați de Dinamo nu au adus niciun plus.

E foarte important pentru toate echipele să se organizeze în aceste două săptămâni. Poli Iași va fi o nucă tare cu Napoli. Dinamo dacă nu-și recuperează jucătorii nu va mai câștiga niciun meci, îmi pare rău. Dacă Dinamo va juca cu lotul din seara asta... Nu aveau pe cine să bage, sunt tineri care au fost refuzați la Liga 2. Echipa asta nu a arătat așa niciodată în istoria ei! Nu se poate așa ceva, trebuie să ai puțină mândrie. Cu lotul ăsta, Dinamo este în pericol să retrogradeze", a spus Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Prunea, scos din minți după Poli Iași - Dinamo 1-0

Poli Iași - Dinamo s-a terminat 1-0, iar moldovenii antrenați de Nicolo Napoli au obținut prima victorie după 11 etape (9 remize) și primul succes acasă după șase luni.

Ultimul succes fusese în urmă cu 3 luni. În plus, aceasta este și prima victorie pe teren propriu după 6 luni, de la acel 5-2 de pomina cu FCSB, de pe 27 septembrie 2020. De cealaltă parte, Dinamo a rămas echipa cu cele mai multe etape fără gol marcat, 13.

VIDEO Rezumatul meciului Poli Iași - Dinamo 1-0

Clasament Liga 1

Etichete: digi sport special , jucatori dinamo , florin prunea , meciuri dinamo , live video poli iasi dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă