Prunea detonează bomba pentru fanii CSA Steaua! De ce i-a trădat Adi Popa pe Becali și pe cei de la FCSB: „Va avea drept de promovare în Liga 1!” Argumentul pe care TAS nu-l poate ignora | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 32

Florin Prunea a explicat că principalul argument pentru care Adi Popa a ales să semneze cu Steaua a fost cel financiar, deoarece fiecare fotbalist își dorește ce este mai bine pentru familia lui.

Fostul conducător de club a declarat, în cadrul ProSport Live, că Adi Popa a luat în calcul exclusiv salariul când a ales să semneze cu CSA Steaua, din Liga 2. Florin Prunea spune că extrema este pe final de carieră, astfel că a acceptat cea mai bună ofertă dintre cele pe care le-a avut pe masă.

De asemenea, fostul internațional consideră că Adi Popa a fost atras și de mirajul promovării în Liga 1, cu toate că s-a anunțat că „militarii” nu au dreptul de a urca în prima divizie în acest sezon.

Florin Prunea crede că Steaua va putea promova

Invitatul ProSport Live, Florin Prunea, este de părere că, dacă își va câștiga acest drept pe teren, nici TAS nu se va putea opune promovării Stelei în prima ligă. Pe acest aspect s-ar baza și proaspăt transferatul Adi Popa, în vârstă de 33 de ani, care își dorește să mai joace în primul eșalon al țării.

„Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa? Se duce omul să își facă treaba, este și el pe final de carieră”, a declarat Florin Prunea.

Fostul conducător de club este convins că Steaua va fi primită în Liga 1 în cazul în care va reuși să își câștige acest drept pe teren. „Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea. Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă vor avea meritul sportiv vor promova”, a conchis Florin Prunea.

The post Prunea detonează bomba pentru fanii CSA Steaua! De ce i-a trădat Adi Popa pe Becali și pe cei de la FCSB: „Va avea drept de promovare în Liga 1!” Argumentul pe care TAS nu-l poate ignora | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă