Protestele au degenerat, confruntări violente în Capitală. Zeci de protestatari au fost reţinuţi

1 lună in urmă 2

Protestele au degenerat în Bucureşti. Au fost violențe la Piața Unirii, unde mai mulți huligani au atacat jandarmii cu pietre. Vitrinele magazinelor au fost sparte , iar jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i potoli.

Mai mulți huligani infiltrați între cei circa 100-150 de protestatari care se retrăgeau de la protestul din Piața Victoriei i-au atacat cu bolovani și sticle pe jandarmii care-i însoțeau.

După imaginile România TV, pare a fi vorba despre persoane din galeriile de fotbal, dar nu există nicio confirmare pînă în acest moment. Câteva zeci de persoane au fost reținute și identificate de jandarmi.Jandarmii au părut surprinși inițial de atacul acestora, dar s-au organizat rapid și au intervenit în forță folosind gaze lacrimogene reușind să restabilească situația.

Mai multe stații de autobuz au fost vandalizate, inclusiv vitrine ale magazinelor de la Unirii.

Manifestații în toată țara. Protestatarii din Bacău au intrat în curtea spitalului județean. Conflicte între jandarmi și cetățeni

Protestele au degenerat în Bucureşti.  Zeci de protestatari care au aruncat cu pietre în forțele de ordine la Piața Unirii au fost încătușați și urcați în duba Jandarmeriei. Aceștia urmează să fie duși la secție pentru a da declarații, potrivit imaginilor difuzate la această oră de postul România TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă