PROTESTE masive în Hexagon! SUTE de mii de francezi, în stradă, împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID-19

2 luni in urmă 40

 Twitter PROTESTE masive în Hexagon! SUTE de mii de francezi, în stradă, împotriva vaccinării obligatorii Foto: Twitter
 Twitter PROTESTE masive în Hexagon! SUTE de mii de francezi, în stradă, împotriva vaccinării obligatorii Foto: Twitter

Sunt proteste violente în Franța. Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului, dar și în marile orașe din Hexagon. Manifestanții sunt nemulțumiți de decizia privind vaccinarea obligatorie pentru cadrele medicale dar și de noile restricții impuse de autorități. Trupele speciale au intervenit în forță pentru a-i dispersa pe manifestanți. 

SÂMBĂTĂ, 31 IULIE 2021, 21:10

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Vaccinarea obligatorie decisă de autoritățile franceze și impunerea pașaportului COVID-19 au stârnit nemulțumirea în aceste zile. Proteste masive au loc chiar și la această oră în Paris, Strasbourg, Nisa, Montpellier, Nantes, Toulouse, Reims, Marsilia și alte orașe. Potrivit ultimelor estimări, peste 200.000 de francezi manifestează, dintre aceștia peste 14.000 la Paris, scrie LeFigaro.

NOW - Millions are taking to the streets in Paris, Nice, Montpellier, Nantes, Strasbourg, Reims, Toulouse, Marseille, and many more cities across France to protest against vaccine passports and mandatory vaccinations.

@disclosetvpic.twitter.com/FHHRQSg0bL

— da (@da85270226) July 31, 2021

Sâmbătă, la Paris, în apropiere de Piața Bastiliei parizienii au intrat în panica după ce au auzit mai multe zgomote ca de explozii.

În scurt timp au izbucnit și violențe cu forțele de ordine.

Cel puțin 3.000 de jandarmi au fost mobilizați la Paris pentru a opri mulțimile să se întâlnească în centrul capitalei.

Sute de mii de francezi protestează în toată țara. La Paris, Nisa, Montpellier, Nantes, Strasbourg, Toulouse, Marsillia și alte orașe, francezii contestă pașaportul covid și vaccinarea obligatorie.

Manifestații violente au loc și în alte capitale ale Europei în aceste zile. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă